Utálnak a szüleim, amiért terhes vagyok, ti mit tennétek a helyemben?
29 éves vagyok, a párom 31 múlt.
2 éve vagyunk együtt.
A szüleimtől 90 km-re lakunk a párom munkája miatt, én is dolgozok, viszont albérletben lakunk. Havonta 2x tudunk hozzájuk menni látogatóba.
8 hetes terhes vagyok. Múlt héten szerdán amikor kiderült, hogy a kicsi szíve ver, felhívtuk a szüleinket elmondani a jó hírt. Párom szülei elsírták magukat örömükben. Én felhívtam anyukámat, örült ő is.
Aztán apukám volt a soros, mert épp boltban volt. Hívtam, közöltem, rám csapta a telefont.
Megjegyzem jó volt a kapcsolatunk eddig.
Másnapra mind a két szülőm kifordult magából. Unokatestvérem hívott fel, hogy csak mi vagyunk otthon náluk a téma, folyamatosan rólunk beszélnek, hogy hogy tehettünk ilyen aljas dolgot, azon gondolkodnak hogy el kell vetessem. Ők nem hajlandóak tovább foglalkozni velünk. Azóta nem beszéltem velük nem is keresnek. Nincs saját házunk mit akarunk mi. 12 órában dolgozok én is és a párom is.
Nem vagyunk pénzhiányban. Teljesen el vagyunk képedve. Ti mit tennétek a helyemben?
Nagyon haragszunk rájuk. Csalódott vagyok kimondhatatlanul. Valaki járt már hasonló helyzetben?
Azt is visszahallottuk, hogy azt hiszik, hogy rájuk akarunk támaszkodni emiatt is ki vannak borulva. Van megtakarított pénzünk, nem sok kell már az önerőhöz, így 1 éven belül lesz saját házunk lakáshitellel. Ezzel tisztában vannak, de ez sem érdekli őket.
Pontosan, én is azt hittem, mint az előző. 16, max 20 éves vagy. De könyörgöm, felnőtt nő vagy, majdnem 30!! Stabil párkapcsolatban élsz.
Én se keresném őket, ne foglalkozz velük. Esetleg pár hónap múlva egyszer megpróbálnám, de semmiképp nem erőltetném, ha ilyenek.
Amennyire lehet ilyen helyzetben boldog babavárást kívánok, és egészséget mindkettőtöknek!:))
Szerintem valamit kihagyott a kérdezö, hogy mi is a szülei kifogása a terhesség ellen!
Vagy a párjával van problémájuk, vagy valami mással, egyébként nem lehet megmagyarázni, miért tartanák "aljasságnak" a terhességet!
Pff, ez elképesztő. Valószínűleg apád a ludas, hiszen anyukád elsőre örült. Szóval én anyukádnál próbálkoznék csak a jövőben.
Lehet, abban bíztak, hogy majd szétmentek, mert nem szimpatizálnak a pároddal.
Köszönöm a válaszokat.
Szeretik a páromat. Illetve eddig szerették.
Az a problémájuk hogy nincs saját lakásunk, nem hagytam ki semmit, leírtam mindent világosan. Hogy a gyereket hogy fogjuk ellátni rájuk ne számítsunk. Nem is akarunk. Persze anyukámmal is veszekedett hogy minek nekünk még gyerek, mennénk ki inkább dolgozni külföldre, így inkább ő is ellenünk fordult, hogy ne legyen otthon viszály.
Apád idióta. Anyád meg takonygerincű aki inkább lefekszik neki és ellened fordul, mintsem felvállalja a véleményét.
Hanyagold őket. De teljesen. Maradjanak csak ki az egész babavárásből. Majd ha megszületett dobj ár egy SMS -t és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!