Milyen jelek/tünetek utalnak arra, hogy esetleg terhes vagyok?
Hányingerem van, és időnként elkap rosszullét is.
10 napja voltam együtt párommal, nem védekezem, tesztet csinált tegnap, negatív lett.
Így lehetek terhes?
Látom nagyon képbe vagy a dolgokkal. Na akkor elmagyarázom neked ha még más nem tette!
10 nap alatt kb még csak beágyazódik a baba!!! Ez azt jelenti h szex után 10 nap kell neki h megfoganjon innentől kezd a szervezet HCG-t termelni amitől kimutathatja a teszt ha terhes vagy. De ez után a 10 nap után is kell min 3 nap h kimutassa. Ezért van az ráírva egyes tesztekre h 3 napos terhességet is kimutat. Nem szex után 3 nap!!!!
Az h neked hányingered van biztos h nem terhességtől van, esetleg gyomorrontás de amit jobban el tudok képzelni az az h totál bebeszéled magadnak és beképzelted a dolgot. A legelső egyértelmű jel a terhességre a menzesz kimaradása, ezzel egyidejűleg jönnek az első tünetek mellfájdalom, hányinger, szagok érzékenysége stb. De itt is vannak olyan esetek h a nő annyira szeretne babát h ezt is csak beképzeli. Én is estem ebbe a hibába.
Szóval hiába tesztelgetsz még teljesen felesleges. Várd meg a kimaradt vérzést és akkor.
És csak úgy mellékesen megjegyzem ha már gyereket akarsz először jobb volna utánaolvasni annak h is fogan és miként jön a baba.
Igen és már hányingere is van...persze
Te tudod miről beszélsz, de ő neki fogalma sincs róla ...
Ahogyan írtam az első hsz.-ban is, én a 10. napon már hánytam is. Nagyon várt baba a lányom, a fogantatásának az ideje 100%. Csak azért írom ezeket, mert van ilyen, aki érzékenyebb a hormonális változásokra, hamar reagál. Én a 20. hétig semmit nem is tudtam enni ezek után.
Az egyetlen, ami azt mutatja, hogy nem terhes, az a negatív teszt, a tünetekkel persze már annak is pozitívnak kellene lennie, hiszen a teszt által jelzett hormon okozná a rosszulléteket.
Én nem mondtam h nincs ilyen, félreértettél. De átlagba ez van amit leírtam.
És ugye amint írtad is ha már tünete van régen pozitívnak kellene lennie annak a bizonyos tesztnek. A legtöbbjével amivel meg itt találkozol mint ez a kérdés is lerí róla h nem tudja a fogantatás és ennek menetét. Szóval ezért gúnyos a második válaszom. Ahelyett h kicsit utánaolvasna a dolgoknak hülyeséget ír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!