Ezek terhességre utalnak?
Figyelt kérdés
A ciklusom 46.napján vagyok(az utolsó menzeszem április 12-én kezdődött) és általában 35 Naponta jön meg.Alig van étvágyam,a fehér folyásom sokkal kevesebb,mint szokott lenni,szinte nincs is.Fogytam is pár kilót.A melleim nagyon kemények,olyan mintha ilyen kis csomók lennének benne,a mellbimbóm csak akkor fáj,ha nagyon erősen megnyomom.Vannak menstruációs görcseim,de nem akar megjönni.És ha felhúzom a lábaimat,akkor belenyilal valami a méhembe.2014. máj. 28. 14:22
1/3 A kérdező kommentje:
Ja,és több mint 3 hete volt egy olyanom,hogy a barátom egy pillanatra betette,de csak épp a hegyét,és ez kb.2 másodperc volt.
2014. máj. 28. 14:24
3/3 A kérdező kommentje:
Csináltam ma és full negatív lett!
2014. máj. 28. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!