Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek terhességre utalnak?

Ezek terhességre utalnak?

Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie. Egy hete elég furán érzem magam...derékfájás, iszonyatosan fáradt vagyok és aluszékony, fáj a fejem is néha és rengeteget iszok, eszek és pisilek. A párommal mindig óvszerrel védekeztünk és én még pluszba pharmatex hüvelykapszulával is...mindig nagyon ügyeltünk a higiéniára meg mindenre, de még is nagyon furán érzem magam...mintha terhes lennék :$ Ezek lehetnek korai tünetek? (tesztet már vettem, de még csak ma kellett volna megjönnie és általában szokott késni 4-5 napot...várnom kéne még a teszttel egy pár napot...nem? ) 21/L

2012. aug. 8. 20:48
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy néha puffad a hasam és olyan furán feszül és kemény...és néha kis szívdobogásom is van...:$ lehetséges hogy ez az összes tünet csak véletlen???
2012. aug. 8. 20:54
 2/36 anonim ***** válasza:
Amit itt leírtál, az nekem nekem sima menstruáció előtt fordul elő. Hogy egy ép gumi és jól használt spermaölő mellett terhes legyél, annak az esélye nulla.
2012. aug. 8. 21:07
 3/36 anonim ***** válasza:

Hát ezek a tünetek bizony utalhatnak babára.

De ha óvszerrel + pharmatexel is védekezel, nem hiszem, hogy így sikerülhetett volna!

A teszteléssel még várj, vasárnap körül ha addig se jön meg, tesztelj egyet!

2012. aug. 8. 21:10
 4/36 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már tűkön ülök :D olyan lassan telik ilyenkor az idő...:$ vasnap tesztelek majd :) további szép estét nektek! :)
2012. aug. 8. 21:15
 5/36 anonim ***** válasza:
És ha baba van, akkor mi lesz vele?
2012. aug. 8. 21:31
 6/36 A kérdező kommentje:
Mindenképpen megtartanám....habár nagyon nehéz helyzetben lennénk...én még egyetemre fogok járni 4 évig, a párom pedig fiatalabb, mint én, úgyhogy ez most nagyon nem lenne jó....plusz a megfelelő anyagi és semmilyen hátterünk sincs meg...de ha arról lenne szó akkor természetesen harcolnék a piciért tűzön vízen át, nem hiszem, hogy létezik lehetetlen...csak van amit nehezebb kivitelezni :)
2012. aug. 9. 06:20
 7/36 anonim ***** válasza:

Na akkor ez tényleg becsülendő dolog!

De nagyon meglepődnék, ha ilyen körültekintő védekezés mellett terhes lennél!

Majd írj!

2012. aug. 9. 07:26
 8/36 A kérdező kommentje:
:) mindenképp írok, ha megcsináltam....hát én is nagyon meglepődnék az biztos...:D tényleg annyira vigyázunk mindig...
2012. aug. 9. 07:29
 9/36 anonim ***** válasza:
Én amondó vagyok, hogy véletlenek márpedig nincsenek, ha ílyen feltételek mellett babás lettél, annk megván az oka!:) De most inkább azért szurkolok, hogy most még ne legyél az. majd írj!
2012. aug. 9. 08:18
 10/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezek lehetnek a terhesség tünetei. Bár ennek elméletileg kicis a valószínűsége ilyen védekezés mellett de sajnos csak az a 100 védekezés, ha az ember nem fekszik le a párjával. Amúgy sajnos benne van a pakliba. :(

Szurkolok neked, hogy ne legyél babás. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.

2012. aug. 9. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!