Ezek terhességre utalnak?
Figyelt kérdés
Ma kellett volna megjönnie. Egy hete elég furán érzem magam...derékfájás, iszonyatosan fáradt vagyok és aluszékony, fáj a fejem is néha és rengeteget iszok, eszek és pisilek. A párommal mindig óvszerrel védekeztünk és én még pluszba pharmatex hüvelykapszulával is...mindig nagyon ügyeltünk a higiéniára meg mindenre, de még is nagyon furán érzem magam...mintha terhes lennék :$ Ezek lehetnek korai tünetek? (tesztet már vettem, de még csak ma kellett volna megjönnie és általában szokott késni 4-5 napot...várnom kéne még a teszttel egy pár napot...nem? ) 21/L2012. aug. 8. 20:48
21/36 anonim válasza:
Na kiváncsi vagyok, ugyhogy holnap reggel várom a fejleményeket! :)
22/36 A kérdező kommentje:
08:18as akk neked meg szurkolok legközelebb h babás legyél ;) hát a páromat nem stresszelem vele...mert ettől tuti bepánikolna...jobban mint én :$ :D említettem ugye h fiatalabb...nos a mi tökéletes kapcsolatunk tökéletlensége h ő még csak 17 :$ nyilván azért vagyok vele mert nem úgy gondolkozik és sokkal érettebb a koránál...de azért ehhez ő még fiatal, erre még nem ért meg....és azt se szeretném ha esetleg úgy van h tényleg babás leszek, h kötelezettségből tenne bármit is...úgyh az én helyzetem most kritikus :/ ezért nem szeretnék most még babát...igazából nagyrészt a kora miatt...mert természetesen meg lehet oldani mindent és nem lehetetlen...de h a családja mit szólna hozzááá...bele se merek gondolni...:/ úgyhogy inkább most imádkozok :D nem véletlen védekezünk mi annyira...de remélem h hnap minden kiderül...megcsinálom reggel a tesztet :)
2012. aug. 11. 16:39
23/36 A kérdező kommentje:
Nah megcsináltam a tesztet én láttam egy halvány csíkot, anya nem xD amúgy is elég gagyi ez a teszt úgyh ma veszek még egyet....és akkor majd az eldönti :$ sík ideg vagyok :$ szurkoljatooook h negatív legyen!!!! :$
2012. aug. 12. 07:37
25/36 anonim válasza:
08:18 vok: basztikuli... ebből még akkor akármi lehet, drukkolok hogy -...
26/36 anonim válasza:
Hu ez nagyon izgi! :)
Majd írj!
27/36 A kérdező kommentje:
Hát amúgy nem is én lennék....-.-" minden napra van vmi...tényleg egy nyugodt napom sincs mióta megvagyok xD már csak hnap reggel tudok tesztelni :/ úgyh addig izgulhatok :( köszi h szurkoltok aranyosak vagytok :)
2012. aug. 12. 11:19
28/36 A kérdező kommentje:
Na teszteltem ma reggel éééés NEGATÍV!!!!!!! :)
most már csak az aggaszt h akk miért nem jön már meg -.-" fuhh de utálommm ezt -.-"
2012. aug. 13. 06:39
29/36 anonim válasza:
Na hát akk örülök hogy úgy alakult, ahogy szeretted volna!
Hát sztem elkéne menni dokihoz ha továbbra sem jön meg!
Puszi :)
30/36 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát az lesz ha a héten még mindig nem jön meg...:/ puszi :)
2012. aug. 13. 10:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!