Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztassatok egy kicsit, ugye...

Biztassatok egy kicsit, ugye terhességre utalnak a tüneteim?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönni a vérzésemnek, mindig pontos, a ciklusaim 28-29 naposak. Az összes tünet, amit a vérzés előtt szoktam MINDEN hónapban tapasztalni elmaradt... Se mellfájdalom, de derékfájás, se ingerültség! Helyette rosszullétek, éhségrohamok, fejfájás, fáradtság és székrekedés. Tegnap és tegnapelőtt bő fehér folyásom volt, de tegnap délutánra már az sem, mintha elvágták volna. Fájdogál a hasam, de olyan másképpen, mint ahogy a menzesznél szokott! Tegnap csináltak tesztet, de az negatív lett! Viszont az első babámnál is nagyon sokára mutatta ki a teszt. Szerintetek esélyes a baba?

2014. ápr. 12. 09:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Simán elképzelhető, holnap tesztelj újra!
2014. ápr. 12. 09:47
 2/19 A kérdező kommentje:
A megemelkedett testhő is jó jel, igaz?
2014. ápr. 12. 09:55
 3/19 Estrella84 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mintha a saját tüneteimet olvasnám, nálam is pont ugyanezek a tünetek vagy "nem " tünetek vannak. Rendszertelen a ciklusom, de peteérésem 25-dike körül volt, mivel nagyon fájtak a petefészkeim és az alhasam is. Akkor volt nyúlós nyákom. Igy tegnapra én sem vártam. Semmi mensi görcsöm nincsen, nem vagyok ideges, mellfeszülés sincsen. Előtte ezek mindig megfigyelhetőek voltak. Olyan nyugodtság áraszt el. Én még várok pár napot és utána tesztelek.

2014. ápr. 12. 09:56
 4/19 A kérdező kommentje:
Akkor örülök, h egyszerre izgulhatunk... :) Terveztétek a babát? Nekem is az a legmeglepőbb, h olyan nyugodt vagyok, mint még soha... :) A 14. napon volt a peteérésem, akkor volt a szokásos folyás is... Attól adok nagyobb esélyt a babára, h a vérzés előtti folyás másfél nap alatt teljesem megszűnt, és sehol semmi!
2014. ápr. 12. 10:10
 5/19 Estrella84 ***** válasza:

Igen, tervezett baba lenne :) .

Nekem mensi előtt szokott lenni vizes folyás is, de most csak ilyen krémes, sűrű folyásom volt. Tegnap is volt, ma semmi. Néha fáj a derekam, de az is elmúlik.

Én Clostyt szedtem ebben a hónapban.

2014. ápr. 12. 10:40
 6/19 A kérdező kommentje:
Nálunk is az lenne! :) Hát nagyon drukkolok Neked! Mikor akarsz tesztelni?
2014. ápr. 12. 11:23
 7/19 Estrella84 ***** válasza:

Én is drukkolok nektek. Legszivesebben már holnap reggel tesztelnék, X-epil tesztem van itthon, de nem merek még :( .

Ti mióta próbálkoztok? Nekünk ez a 7.hónapunk.

Te mikor tesztelsz?

2014. ápr. 12. 11:42
 8/19 A kérdező kommentje:
Nekünk úgy tűnik összejött elsőre... :) Az első gyerkőcre sem kellett várni... Remélem most már akkor összejön a baba nálatok! Én is X-Epilt vettem, két darabosat, az egyiket még ma megcsinálom, és ha kell akkor reggel a másikat.
2014. ápr. 12. 13:07
 9/19 Estrella84 ***** válasza:
Mindenképp ird meg az eredményt :) .
2014. ápr. 12. 13:36
 10/19 Estrella84 ***** válasza:
Teszteltél? :)
2014. ápr. 13. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!