Szerintetek utalhat beágyazódásra, vagy korai terhességre mindez? Volt valaki haonló helyzetben?
Nagyon szeretnénk babát a párommal. Pont ovuláció (márc.18.) előtti napokon voltunk együtt. Nekem mindig ovuláció napján bő hüvelyi folyásom szokott lenni, ami egészen a mensiig kisebb nagyobb mennyiségben meg is marad. De most az együttlét óta száraz vagyok. Feltűnően száraz. Ezen kívűl alhasi szúrkálást érzek és néha nyomó érzést a méhemben.
Szerintetek utalhat ez beágyazódásra? Vagy korai lenne?
Köszönöm!
Még nagyon nagyon korai lenne bármilyen tünet. Még nincs hol szurkálni, hisz vándorol-ha megtermékenyültél- a méhed felé jelenleg. Lapozd fel a biosz könyved!
Jobb, ha nem figyelgeted a tested, mert mindig be fogsz magyarázni valamit, és nagyon hosszú lesz kivárni a nemvárt napját. Ja és tudtad, hogy a tavasz felborítja a hormonháztartást?
Köszönöm a választ!
Hát igen, én is erre gondoltam, hogy még korai lenne bármiféle tünetet produkálni.
Ezek a szúrkálások meg rmélem nem valami komolyabb dolgot jelentenek...ciszta vagy bármi más betegség. Mert nekem ilyenkor tényleg nem szokott szúrkálni a hasam, petefészkem. Csak ovu napján...máskor soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!