Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet a probléma? Nem tud...

Mi lehet a probléma? Nem tud megtapadni? Mit kellene szednem? Már kettő korai "vetélésem" volt.

Figyelt kérdés

Azért tettem idézőjelbe, mert pár napos késéssel, műtét nélkül,vérzéssel ürültem ki. A nyálkahártyám 12 mm-es volt átlagban. Legutoljára már tényleg azt hittem sikerült, de nem. :(

Mit tehetek azért, hogy megmaradjon a babám? Mit szedjek? Van erre valami megoldás?

Köszönöm előre is a segítségeteket!

Nagyon el vagyok keseredve... :( :( :(

2014. jan. 16. 14:48
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia.

nekünk 2 gyerkőc van, a 3.-al novemberben vetéltem el (5 hetesen). sosem volt előtte még ilyen, a dokim azt mondta hogy Duphastont ad hátha megmenti. Progeszteronszint szokott vetélés okozni, ha kevés!

Most teszteltem ma reggel újra pozit és vettem is be egyet, megelőzésképpen nehogy gond legyen megint.Kérdezz rá a dokidtól!

2014. jan. 16. 14:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Sajnos sok mindent nem tudunk csinàlni...nekem is 2 spontàn vetélésem volt,csak nekem 8.ès 9. hèten.

Borzasztó érzès...de bizakodom h a következòvel minden rendbeb lesz.

Hàny èvesek vagytok?

2014. jan. 16. 15:48
 3/7 anonim ***** válasza:

2es vagyok. Hallottam h az E vitamin vastagítja a mèhnyálkahártyát. Èn most mèhpempővel próbàlkozok,rengeteg jót olvastam róla.

Egy próbát megèr :)

2014. jan. 16. 15:56
 4/7 A kérdező kommentje:
30-33 évesek vagyunk, van már egy 5 éves gyermekem. Nagyon sajnálom, hogy elmentek a babáid. :( Én azt mondom inkább így a legelején, ilyen szempontból jobban jártam. Csak próbálok pozitív maradni... Az E vitamint szedni fogom ettől a hónaptól. Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 16. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Az e vitamin tényleg nagyon jó nem tudom ez segített-e de nekünk amint elkezdtük szedni mindketten a férjemmel köv. hónapban sikerült is a baba és most a tesó is :) A vetélés lehet hormon problémától is az unokatesómnak a pajzsmirígy hormonjai nem voltak jók azért ment el a babájuk 10 hetesen. Esetleg kérj beutalót egy ilyen vérvételre és legalább tudod az rendben van. Sok sikert!
2014. jan. 16. 17:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Akkor ezek szerint E vitamint kell szedni, elmenni egy pajzsmirígy vizsgálatra, illetve kérni gyógyszert ami segít pótolni a hormont.

Kedves első válaszoló! Szurkolok, hogy minden rendben legyen veletek ezután!

És gratulálok az utolsó válaszolónak! Remélem én is ilyen gyorsan kismami leszek és megmarad végre a babám!

Még egyszer nagyon köszönöm mindenkinek!

2014. jan. 16. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:

vigyázat, a túl sok e-vitaminnal meg átesünk a ló túlsó oldalára... ha túl vastag lesz a nyálkahártya, akkor sem tudja befúrni magát :(

max 800NE e-vitamin a jó (kb)

2014. júl. 31. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!