Biztassatok egy kicsit, ugye terhességre utalnak a tüneteim?
Ma reggel teszteltem, negatív lett, de még nincs semmi veszve... :) A vérzésemnek még mindig se híre, se hamva, de még a legaprónyibb előjele sincs... :) Viszont istenes hőhullámaim, és rosszulléteim vannak, a párom is azt mondja, h olyan mintha lázas lennék. :)
Nálad mi a helyzet?
A hőhullámok nem jelentenek semmit.
A hőmérsékletet csak akkor tudod értelmezni, ha vezeted a hőgörbédet. Minden reggel (minimum 5-6 óra alvás után) az első, hogy a szádban vagy hüvelyben megméred a hődet.
Ha szeretnél babát, mindenképp ajánlom a görbét, mivel azzal pontosan megtudod, hogy mikor volt a peteérésed. Így ahhoz viszonyítod a késést. Mert peteérés nem mindig középidőben van. Nekem rendszeres ciklus mellett múlt hónapban a nemvárt napján volt peteérésem, és rá 13 napra jött meg a mensim. Előfordulhat ez is!
Pedig a naptár szerinti (középidőben) ovukor még nyákom is volt, de a hőm nem emelkedett meg annyival. Valószínű, nem tudott megrepedni a tüsző.
Azért drukkolok neked!
Kedves kérdező!
3-as vagyok. Én kiváncsiságból tegnap reggel teszteltem , mintha látnék rajta halovány csíkocskát, de ezt nem mondanám pozítivnak. Mensinek semmi előjele, tegnap ismét volt krémes folyásom. Néha fájnak a melleim, ennyi.
Nekem nem középidőben volt peteérésem, hanem a ciklusom 20-22.napján . Március végén volt az ovum, mivel volt egy kis barna maszatom, utána pedig már nem is fájtak a petefészkeim és a hasam sem. Te melyik tesztet használtad?
Melyek a megbízható tesztek?
Sziasztok, remélem összejön a baba mindenkinek :D Ha van egy kis időtök és kedvetek megnéznétek a kérdésemet? Mi is babáznánk a feleségemmel:D Köszi! 36/F
Link:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!