Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biztassatok egy kicsit, ugye...

Biztassatok egy kicsit, ugye terhességre utalnak a tüneteim?

Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönni a vérzésemnek, mindig pontos, a ciklusaim 28-29 naposak. Az összes tünet, amit a vérzés előtt szoktam MINDEN hónapban tapasztalni elmaradt... Se mellfájdalom, de derékfájás, se ingerültség! Helyette rosszullétek, éhségrohamok, fejfájás, fáradtság és székrekedés. Tegnap és tegnapelőtt bő fehér folyásom volt, de tegnap délutánra már az sem, mintha elvágták volna. Fájdogál a hasam, de olyan másképpen, mint ahogy a menzesznél szokott! Tegnap csináltak tesztet, de az negatív lett! Viszont az első babámnál is nagyon sokára mutatta ki a teszt. Szerintetek esélyes a baba?

2014. ápr. 12. 09:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Ma reggel teszteltem, negatív lett, de még nincs semmi veszve... :) A vérzésemnek még mindig se híre, se hamva, de még a legaprónyibb előjele sincs... :) Viszont istenes hőhullámaim, és rosszulléteim vannak, a párom is azt mondja, h olyan mintha lázas lennék. :)

Nálad mi a helyzet?

2014. ápr. 13. 21:33
 12/19 anonim ***** válasza:

A hőhullámok nem jelentenek semmit.

A hőmérsékletet csak akkor tudod értelmezni, ha vezeted a hőgörbédet. Minden reggel (minimum 5-6 óra alvás után) az első, hogy a szádban vagy hüvelyben megméred a hődet.

Ha szeretnél babát, mindenképp ajánlom a görbét, mivel azzal pontosan megtudod, hogy mikor volt a peteérésed. Így ahhoz viszonyítod a késést. Mert peteérés nem mindig középidőben van. Nekem rendszeres ciklus mellett múlt hónapban a nemvárt napján volt peteérésem, és rá 13 napra jött meg a mensim. Előfordulhat ez is!

Pedig a naptár szerinti (középidőben) ovukor még nyákom is volt, de a hőm nem emelkedett meg annyival. Valószínű, nem tudott megrepedni a tüsző.

Azért drukkolok neked!

2014. ápr. 14. 00:27
 13/19 Estrella84 ***** válasza:

Kedves kérdező!

3-as vagyok. Én kiváncsiságból tegnap reggel teszteltem , mintha látnék rajta halovány csíkocskát, de ezt nem mondanám pozítivnak. Mensinek semmi előjele, tegnap ismét volt krémes folyásom. Néha fájnak a melleim, ennyi.

Nekem nem középidőben volt peteérésem, hanem a ciklusom 20-22.napján . Március végén volt az ovum, mivel volt egy kis barna maszatom, utána pedig már nem is fájtak a petefészkeim és a hasam sem. Te melyik tesztet használtad?

Melyek a megbízható tesztek?

2014. ápr. 14. 08:21
 14/19 anonim válasza:

Sziasztok, remélem összejön a baba mindenkinek :D Ha van egy kis időtök és kedvetek megnéznétek a kérdésemet? Mi is babáznánk a feleségemmel:D Köszi! 36/F

Link:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. ápr. 14. 18:03
 15/19 Estrella84 ***** válasza:
Kérdező! Teszteltél azóta?
2014. ápr. 15. 11:08
 16/19 A kérdező kommentje:
Szia! Nem teszteltem azóta, úgy döntöttem maj csak a hétvégén... Én X-Epil vettem múltkor 25-öset. De még mindig nincs semmi jele a vérzésemnek! :)
2014. ápr. 15. 17:06
 17/19 Estrella84 ***** válasza:
Nekem sem :)
2014. ápr. 16. 04:54
 18/19 Estrella84 ***** válasza:
Teszteltél?
2014. ápr. 19. 10:58
 19/19 A kérdező kommentje:
Szia! Sajnos megjött... :(
2014. ápr. 21. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!