Van okom a félelemre? Terhes lennék? Mire utalnak a tüneteim?
Októberben voltam együtt a barátommal.Óvszer nem volt nála,ezért megszakításos módszerrel védekeztünk.Viszont olyan 1 hete hányingerem van és nem bírok rá sem nézni a zsírra.A menstruációm 1 hónapot késett.Bár volt már ilyen.Viszont sokkal pufibbnak érzem magam.Nem kövérnek,hanem olyan érzésem van mintha telt lenne a hasam.Tegnap kicsit fájt a hasam de elmúlt.(A menstruációm alatt se szokott fájni.) Mit gondoltok?
Annyira félek hogy terhes vagyok.Minden este forró vízben fürdöm és rengeteget emelgetek.De semmi.Elvégre ettől is megjöhetne.
Én Gabriel tesztet használtam és aznap mikor menstruálni kellett volna (vagyis én nem akartam :D) aznap már nagyon erős pozitívat mutatott.
Amúgy meg ha már azóta nem menstruáltál ideje lenne egy teszt mert ha meg sem akarod tartani lassan kifutsz az időből is h ez ellen tegyél vmit. Hány éves vagy h ezekkel sem vagy tisztába??? Ja és nem utolsó sorban a megszakításos módszer NEM VÉDEKEZÉS! Úgy azok a párok vannak együtt akik nem bánják ha jön a baba. És ne kínozd a picit tovább ilyen marhaságokkal h forró vízbe ülsz tudd meg tisztességes módon h terhes vagy-e vagy sem. De ha az is vagy már ultrahangon is kimutatja szépen az eredményt sőt szerintem már szívhangja is lenne a kicsinek. Azért ha ennyit késik elég durva mert akárhogy számolom ez már 2 hónap késés nem????
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!