Van okom a félelemre? Terhes lennék? Mire utalnak a tüneteim?
Októberben voltam együtt a barátommal.Óvszer nem volt nála,ezért megszakításos módszerrel védekeztünk.Viszont olyan 1 hete hányingerem van és nem bírok rá sem nézni a zsírra.A menstruációm 1 hónapot késett.Bár volt már ilyen.Viszont sokkal pufibbnak érzem magam.Nem kövérnek,hanem olyan érzésem van mintha telt lenne a hasam.Tegnap kicsit fájt a hasam de elmúlt.(A menstruációm alatt se szokott fájni.) Mit gondoltok?
Annyira félek hogy terhes vagyok.Minden este forró vízben fürdöm és rengeteget emelgetek.De semmi.Elvégre ettől is megjöhetne.
Figyelj! Ha már így történt, próbáld áthangolni magadat, és örülni a babának. Nézd a jó (jobbik) oldalát.
A barátod örül, és nem akar otthagyni, mint általában ilyenkor lenni szokott. Leendő egyik nagymama szintén támogat (nem feltétlenül neki kell ám felnevelnie a gyerekedet, de ha segít benne, az rengeteget számít). (Én spec. azt már most nem hagynám, hogy sajátjaként akarja felnevelni!!!)
Nem írtál a te szüleidről, ők hogy állnak hozzá, de ha most haragszanak is, idővel ők is megbékélnek.
A sulit (ha még tanulsz) befejezed estin, aztán meg ha nagyobb lesz a bébi, elmész tanfolyamra, tanulsz valami szakmát.
Ha már így történt, vigyázz arra a kicsi életre, aki benned fejlődik!!! Ne ülj forró vízbe, ne emelgess! Nem te vagy az első, aki 18 évesen szül. Megváltozik az életed gyökeresen, de majd meglátod mennyire örülsz ennek a babának, ha nem is most, de később biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!