Van okom a félelemre? Terhes lennék? Mire utalnak a tüneteim?
Figyelt kérdés
Októberben voltam együtt a barátommal.Óvszer nem volt nála,ezért megszakításos módszerrel védekeztünk.Viszont olyan 1 hete hányingerem van és nem bírok rá sem nézni a zsírra.A menstruációm 1 hónapot késett.Bár volt már ilyen.Viszont sokkal pufibbnak érzem magam.Nem kövérnek,hanem olyan érzésem van mintha telt lenne a hasam.Tegnap kicsit fájt a hasam de elmúlt.(A menstruációm alatt se szokott fájni.) Mit gondoltok?
Annyira félek hogy terhes vagyok.Minden este forró vízben fürdöm és rengeteget emelgetek.De semmi.Elvégre ettől is megjöhetne.
2012. dec. 29. 00:11
11/28 A kérdező kommentje:
18 vagyok.Csináltam tesztet.(X-epil) Pozitív lett. :-(
2012. dec. 29. 18:25
12/28 anonim válasza:
Utolso mensid?mert attol számolják,és ha több vagy mint 12 hetes,nem tudod elvetetni,remélem tudod.
13/28 A kérdező kommentje:
Október 6.
2012. dec. 29. 18:36
15/28 anonim válasza:
azért letudod fényképezni a tesztet? hátha csak szellemcsík... vagy nem..
17/28 anonim válasza:
Miért nem csináltál előbb tesztet? Most meg kell szülnöd.
18/28 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a barátom látta a tesztet és fülig ért a szája.Már az anyjának is elmondta.Aki azóta felhívott.És mondtam neki hogy még nem akarok babát.Azt mondta hogy az ő unokája az övé.És szeretné felnevelni a barátjával mintha a sajátja lenne.Mit csináljak?
2012. dec. 29. 19:04
19/28 anonim válasza:
Január 1-én töltöm a 12 hetet, utolsó mensim október 9. Kedves kérdező te betöltötted a 12 hetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!