Mért utálnak a szüleim?
Néhány hónapja meghalt a kutyám akivel felnőttem. Kiröhögtek mert sírtam miatta. Tudom nem férfias de egyáltalán nem érzik át? Van egy öcsém ő a kedvenc neki van a legjobb szobája
Oké vannak nálam szerencsétlenebbek is. Penészes egy kicsit a falam gondoltam újra festem. Vettem festéket beraktam a szobábámba majd hétvégén megcsinálom. Erre haza érek és festik a nappalit. Van egy barátnőm a házunkat már mutattam neki szerintem szép házunk van. De nem mertem bemutatni a szüleimnek. Mondtam hogy van barátnőm. Válasz: Azt hittük meleg vagy. Öcsémnek 12 évesen nem kell semmit se csinálnia nekem kellett annyi idősen takarítanom csicskulni a családnak. A mamámtól kaptam 20ezer forintot gondoltam veszek egy old skoolt. Megis vettem jöttem haza és megmutattam nekik és oda akkarták adni az öcsémnek. Öcsém 2-es tanuló kap egy 4-est bulit csapnak. Én kaptam egy 4-est ki sem mehettem haverokkal biciglizni. Ez most is így van. Mit kéne tenni? 16/f
Erre a kérdésre hogy miért utálnak nem lehet válaszolni. Szerinted erre mit lehetne? Nem ismerjük őket.
Ez nem is kérdés hanem panaszkodás. Konkrétan a megoldás érdekel? Vársz egy pár évet, elköltözöl és megmutatod nekik milyen felnőtt férfi lettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!