Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tudok ilyenkor tenni?...

Mit tudok ilyenkor tenni? Szerintetek is ennyire szörnyű vagyok?

Figyelt kérdés

Anyám szerint egy érzéketlen dög vagyok,aki csak a pénzt viszi..

Csak mert az unokájáért nem aggódok,és a "testvéremet" sem kedvelem.

Én tényleg szeretnék nyugodtan élni,de anyámnak mindig valami baja van. Ha valakim van az nem tetszik neki,de ha nincs az végképp..

Mérgemben már azt mondtam,hogy elfogok költözni. Erre megkérdezte,hogy mikor megyek,mert neki nincs kedve nézni a búvalbszott pofámat.

Amúgy jól tanulok,és ösztöndíjjas vagyok. Ez azért "lényeges",mert a saját pénzemből veszek magamnak ruhákat,meg lényegesebb dolgokat. Mellette még dolgozok is..

Pl telefont is a saját pénzemből vettem,mert neki spórolni kell. Bezzeg a lusta testvéremnek vesznek mindent.

17/L

2021. márc. 12. 09:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
48%
Aha. A válasz 42.
2021. márc. 12. 09:47
 2/27 anonim ***** válasza:
36%

Gondolom azert a tesod a legjobb, mert szult egy gyereket...

Csak beletorodni tudsz egyenlore, es kerulni a konfliktust. Mutasd meg, hogy te vagy a jobb es majd elkoltozol 18 felett, mehetsz koliba egyetemre stb...

Gondolj bele milyen rossz lehet a tesodnak, ha meg tamogatniuk kell az unoka miatt, es te ennel jobb vagy.

2021. márc. 12. 09:54
 3/27 anonim ***** válasza:
61%
Ne haragudj, de nekem már ennyiből is iszonyú ellenszenves vagy. Baromi megterhelő lehet veled együtt élni, ha otthon is csak rinyálsz a semmin.
2021. márc. 12. 10:09
 4/27 A kérdező kommentje:

Én nem haragszom senkire.

Te így ítélsz meg,hát ez van. Most nem fogok ezért senkit lepontozni..

De amúgy egyáltalán nem rinyálok. Csak nem tudom,hogy mit csináljak,ha anyámnak sehogy nem vagyok jó. Ennyi. :)

2021. márc. 12. 10:15
 5/27 anonim ***** válasza:
52%
Hogyne haragudnál
2021. márc. 12. 10:17
 6/27 A kérdező kommentje:

Ha te mondod,akkor haragszom.

Nem tudom,hogy miért,de biztosan haragszom. Ja,hogy azért,mert nem kedvelem a testvéremet?

A nem kedvelem,és a haragszom rá,között van egy jókora távolság..

2021. márc. 12. 10:19
 7/27 anonim ***** válasza:
65%
A "testvérem"?
2021. márc. 12. 10:21
 8/27 A kérdező kommentje:

Csak az anyánk a közös..

Igen,tudom,hogy attól még a testvérem,de nem gondolok rá úgy..

2021. márc. 12. 10:23
 9/27 anonim ***** válasza:
És mi a kérdés?
2021. márc. 12. 10:36
 10/27 A kérdező kommentje:

Mit csináljak?

Mármint,hogy kerüljem ezeket a vitákat.

2021. márc. 12. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!