Mentruáció előtt miért vagyok mindíg kegyetlen rosszul? Szedülés, remegés, rossz közérzet, még a szám íze is megváltozik. Lehez ez ellen tenni? Szörnyű
Nekem mindig valami csodás uj tünetet hoz egy az 5 nap. Most peldaul fel vagyok puffadva állandóan és azt vettem eszre hogy ilyenkor a székletem is több és hígabb. De volt már fejfájás meg állandóan éhes voltam de nem tudtam enni mert nekem is hányingerem volt, vagy fajt a derekam.
Nekem igazából ami segített hogy 1 héttel előtte es ameg el nem mult magnéziumot szedtem és sokat ittam a citromfű tea is nagyon jó ilyenkor. Én nem szoktam fájdalomcsillapítót szedni, de a melegvizes palack+törölköző eléggé beválik. Ami pozitívum hogy nekem a hasam nem igazán fáj inkabb minden más.
Meg arra szoktam gondolni, hogy van akinél sokszor meg rosszabb és 1-2 napig ki se mer jönni a házból. Szerencsere azert nem fajul el ennyire. De ha tenyleg erősek a panaszaid meg megkeseríti az életed akkor el kell menni orvoshoz ő tud speciálisabb gyógyszert felírni, illetve ki kell deríteni ilyenkor valami mas van e a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!