Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mentruáció előtt miért vagyok...

Mentruáció előtt miért vagyok mindíg kegyetlen rosszul? Szedülés, remegés, rossz közérzet, még a szám íze is megváltozik. Lehez ez ellen tenni? Szörnyű

Figyelt kérdés
2019. nov. 15. 19:48
 1/4 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem közben van ez. Igazából semmilyen konkrét választ nem kaptam még, a dokik eleinte elintézték azzal hogy mert fiatal vagyok, mert sovány vagyok, mert alacsony a vérnyomásom, mert vérszegény vagyok stb. de ezek közül már több dolog nem áll fent és mégis így vagyok. Plusz a görcsök, hányás. Utóbbiakon a foggátló segített, a szédüléses rész megmaradt.
2019. nov. 15. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem mindig valami csodás uj tünetet hoz egy az 5 nap. Most peldaul fel vagyok puffadva állandóan és azt vettem eszre hogy ilyenkor a székletem is több és hígabb. De volt már fejfájás meg állandóan éhes voltam de nem tudtam enni mert nekem is hányingerem volt, vagy fajt a derekam.

Nekem igazából ami segített hogy 1 héttel előtte es ameg el nem mult magnéziumot szedtem és sokat ittam a citromfű tea is nagyon jó ilyenkor. Én nem szoktam fájdalomcsillapítót szedni, de a melegvizes palack+törölköző eléggé beválik. Ami pozitívum hogy nekem a hasam nem igazán fáj inkabb minden más.

Meg arra szoktam gondolni, hogy van akinél sokszor meg rosszabb és 1-2 napig ki se mer jönni a házból. Szerencsere azert nem fajul el ennyire. De ha tenyleg erősek a panaszaid meg megkeseríti az életed akkor el kell menni orvoshoz ő tud speciálisabb gyógyszert felírni, illetve ki kell deríteni ilyenkor valami mas van e a háttérben.

2019. nov. 15. 21:31
 3/4 A kérdező kommentje:
:D :D Nem tudod elképzelni hány orvasnál jártam és mi mindent próbaltam már ki. Abban bízom hátha mond valaki valami újat. Az orvosok 99%-a férfi. Menstruációik száma 0. Így nem érdekli őket, hogy neked fáj a pms meg pláne nem mert azt elkepzelni sem tudják. A női nőgyógyaszok meg pont úgy néznek ki mint akiknek az sem ártana ha átmenne rajtuk egy kamion. Vizsgalat....nem látunk semmit ....minden oké....helló. Max felírnak fájdapomcsillapítót.
2019. nov. 15. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem hanyingerem nincs. De már előző nap nem bírok menni sehova. Szabadsagot kell kivegyek olyan rosszul vagyok a pmstől. Aztán meg úgy faj mint akit hüvelyen szúrtak majd gyomor és belgörccsel végződik. Van hogy olyan lesz a hasam a puffadástól mint egy kis dinnye. Durván néz ki. Fogamzasgatló nelkül mindez 10 nap, ömlő verzés és epp hogy nem ordítanek a fajdalomtól. Oka persze nincs az orvos szerint.
2019. nov. 15. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!