Éhségre jelentkező rosszullét (elhomályosult tudat, gyengeség, rossz közérzet, esetleg remegés, szapora pulzus) mi lehet?
Volt vérvételem nemrég. Nem vagyok vérszegény, minden rendben volt.
Nem eszem össze vissza! Sőt nagyon figyelek a táplálkozasomra. Dietetkiusnál is jártam, aki megdícsert. Nálam az éhségérzet mióta ezek a tünetek vannak hírtelen jelentkezik, egyik pillanatról a másikra. Érzem, hogy kezdek kábulni jönnek a tünetek és pár perc múlva jön az éhség. Egyébként ha fogalmad sincs a dologról nem kötelező hozzászólni unalomból!
Pánikroham akár lehetne is. Csak az a bökkenő, hogy amíg nem eszem nem múlik el. Ilyen pánikrohamról meg még nem hallottam. A szívbetegsegeknek nincsenek ilyen tünetei. Semmi köze a két dolognak egymáshoz
Egyébként a vasnak sem. Gyerekkoromban voltam súlyosan vérszegény de semmi hasonló tünetem nem volt. Az inkább fáradtságot okoz, sapadt bőrt meg hajhullást, szédelgést.
Hajdinát ettél már? Arra hogyan reagált a szervezeted ? Jelentkeztek ugyanezek a tünetek vagy valami változott tőle, ha igen mi ?
Hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!