Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apak! Titeket mennyire haborit...

Apak! Titeket mennyire haboritana fel, ha a 18 eves lanyotok egy 46 eves ferfival jonne ossze?

Figyelt kérdés
2021. márc. 9. 14:29
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
89%
Én ismerek olyan negyvenes csávót aki olyan mint egy 25 éves kívül belül és a felesége pedig 15 évvel fiatalabb nála. Tudom hogy ez is más de biztos van rá példa hogy nagy korkülönbséggel is szép kapcsolatok szülessenek unoka tesóm is 23 a párja 35 de nem érzem azt a távot fejben nagyon fiatalos szerencsére. Szóval biztos nem az lenne az első hogy kiakadok. Felmérném elöször milyen a csávesz plusz azt is hogy a lányom hol tart fejben. Ha kiderül hogy egy kiéhezett öreges perverz a pasi akkor biztosan szóvátenném
2021. márc. 9. 18:20
 32/34 anonim ***** válasza:
59%
alaposan elgondolkodnék, hogy mit rontottam el a nevelésében.
2021. márc. 9. 18:27
 33/34 mheni01 válasza:
54%

Anyaként...jaj..nagyon tiltakoznék....de nyilván annál rosszabb...mert lássuk be ...ez max szexkapcsolat lehet..de tartós életvitelszerű együttélés hosszú távon nem...20 év korkülönbséggel....

Nem is beszélve arról,h egy 46 éves férfinek kiforrott személyisége van ....kialakult élete ,szokásai...18 évesen meg még tanulja az ember az életet..

N39

2021. márc. 27. 20:53
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
Általában ha pénzes a férfi akkor ilyen nagy korkülönbséggel is elfogadható, bár szerintem minden a kommunikáción múlik és ha az jó akkor abból szép dolgok sülhetnek ki!
2021. ápr. 16. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!