Apak! Titeket mennyire haboritana fel, ha a 18 eves lanyotok egy 46 eves ferfival jonne ossze?
Én 18 éves koromban (most 23 vagyok) egy 33 éves korú férfival jöttem össze, oké, hogy nem 46, de a korkülönbség itt is magas volt. Később jöttek elő a problémák a korkülönbségből adódóan, 1 évig voltunk együtt. Amíg a saját bőrömön nem tapasztaltam, addig nem hittem senkinek, hogy ennek nem lesz jövője. Nálam egyébként külön vannak a szülők, szóval valahol tudat alatt egy apa helyét próbáltam pótolni.
Az érem másik oldala viszont az, hogy -bár lehet én vagyok koravén- a huszonéves korosztályban nehéz olyan párt találni, akit komolyan is lehet venni, dolgozik, rendben van az élete, nem drogozik.
Nem vagyok apa de a pasi tuti nem százas...
Mit eszik egy fiatal 18 évesben?
Oké, hogy 18 de még fiatalnak néznek ki sőt 46 évesen azért ne törtje össze egy fiatal szívét ha megunja a punikát, mert ilyen korban max arra hajtanak nem konkrét kapcsoalat miatt.
Nem negedném az tuti, nincs jogom benne de álljon már meg a menet mit eszik egy öreg vén bácsi egy fiatal ifjú lányzón?
"Pszichológiai oka..."
Egy negyvenes pasasnak már van háza, kocsija, jobb keresete, és így a kis nunuskának tálcán kínál mindent! Nem kell semmiért megküzdenie, csak szétteszi a lábát az öregnek, cserébe mindent megad neki az öreg!
A kis ribizli inkább összejön egy - már mindent elért öreggel - mint egy vele egykorúval, aki még a szüleivel él, és akivel mindent a nulláról kell kezdeni.
Ez nem pszichológia, csak ennyire gusztustalanok a mai lányok, hogy még a hatvan éves papának is szétteszik a lábukat, csak ne kelljen semmiért megdolgozniuk...
Nekem volt kb. 20 évesen 50-es pasim. Nem volt gazdag. De én nem voltam szép lány, sőt, kifejezetten csúnya, és apámtól ezt meg is kaptam egész gyerekkoromban: folyton azt hallgattam, hogy hogy nézel ki, nem fogsz kelleni senkinek, legalább valami más frizurát próbálj ki, hátha azzal jobb lesz, fogyjál le, sminkeljél... feszt, nap mint nap.
Ez a fickó meg nagyon kedves volt, a tenyerén hordott, mindig dicsért, hogy szép vagyok, okos vagyok (egyetemre jártam amúgy, ami apám szerint úri baromság), egyszerűen tőle kaptam meg azt, amit nem kaptam meg otthon gyerekként meg kamaszként.
Nem vagyok büszke rá, most már persze látom, mi vezetett erre, mi hajtott, de akkor meg voltam győződve arról, hogy én szerelmes vagyok belé. Aztán ahogy több embert megismertem, kicsit jobban kinyílt a világ egyetemistaként, lassan-lassan azért megértettem, hogy ANNYIRA nem vagyok ronda, és hogy kellenék másnak is. Hát, ennyi.
A szomszéd lány 18 évesen jött össze a párjával, aki akkor volt 43 éves. A lány teljesen normális családban nött fel, a szülei még ma is együtt élnek és igen jól megvannak, az apa kifejezetten sokat foglalkozott/foglalkozik a lányával is, meg a fiával is. A lány idöközben kétdiplomás (biokémia, mérnöki) nö, soha nem volt az a buta kislány, és biztos nem apafigurát keresett, ahogy a férfi sem egy kislányra vágyott a teste miatt.
Egyszerüen csak egy munkahelyen dolgoztak, és megszerették egymást.
Most 10 éve vannak együtt, idöközben összeházasodtak és kifejezetten szépen élnek.
A pasinál valószínűleg kapuzárási pánik van. Rájött hogy több van hátra mint előre és azt hiszi hogy egy fiatal csajjal fiatalítani tudja magát. Csak sokan abba nem gondolnak bele, hogy az édes kevés, hogy 46 évesen neked van egy friss, fiatal csajod, akinek tökéletes a bőre, jó vele a szwx stb. Csakhogy ezekért a pasinak is nyújtani kell valamit. Jól kell kinéznie, mivel nem tanul már ezért biztos egzisztencia kell, romantikus pillanatok, stb.
Ami még probléma lehet az az eltérő baráti kör. Gondolom a lánynak vele egyidős barátai vannak, ők nem fogadnak be egy apukát. A pasi korosztályában meg a lány nem tudna becsatlakozni a témákba.
19.de itt nem csak a lány lenne hibás egyedül!
a pasi ha össze akar jönni egy fiatal lánnyal akkor komoly pedo hajlamai lehetnek ha mást is lát benne friss pun..kivül.
A lány max apakomplexusos lehet vagy épp izgatjják a 40 éves öregek..ő is hibás de itt azért a pasinál vannak gondok jobban
"a pasi ha össze akar jönni egy fiatal lánnyal akkor komoly pedo hajlamai lehetnek"
MEgint egy olyan buta valaki, akinek fogalma sincs, MI a pedofília!
AZ ugyanis nemileg ÉRETLEN valakiket tart szexuálisan vonzónak, és attól kezdve, hoyg kialakultak a nemi jellegek, többé nem érdekli öket.!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!