Apak! Titeket mennyire haboritana fel, ha a 18 eves lanyotok egy 46 eves ferfival jonne ossze?
Tudom, most meg fog kövezni itt mindenki, de nekem volt "kapcsolatom" 20 évesen egy 46 éves pasival. (online beszéltünk, mivel ő külföldön él szóval soha sem találkoztunk, mert mire komolyabbra fordult volna lekoptattam. Valamint a pénze sem érdekelt, 1 forintot sem kaptam tőle, mielőtt ezzel támadnának, továbbá semmiféle szexuális jellegű üzenetet/képet sem váltottunk )
Nincsen semmiféle apakomplexusom (sőt kifejezetten jó a kapcsolatom édesapámmal és rendezett a családi helyzetem is, házasok a szüleim stb.) én szimplán csak nyitott vagyok, ha a szerelem kérdése szóbajön (nem vagyok amúgy ilyen LMBTQ ember amúgy)...
Nagyon imponált, hogy a tenyerén hordozott, én voltam a "hercegnője" és rengeteg figyelmet kaptam tőle, amit a kortársaimtól nem szoktam de amikor kezdett mélyülni a kapcsolat frusztrálttá vált, zavarta a lelke mélyén, hogy "öreg" lenne mellettem. Olyan 3 hónapig beszéltünk, minden nap rengeteget, amikor aztán bevallotta, hogy házas volt, de már elvált, gyerekei is vannak és a fia csak 2 évvel fiatalabb nálam. Ezt amúgy el is fogadtam volna, csak egy kis időt kértem tőle gondolkodni, de ezalatt a néhány nap alatt ő teljesen kifordult magából a frusztráltsága miatt, ami engem megrémített. Ezután leráztam a viselkedése miatt, egyszer még próbálkozott, de azóta nem hallottam felőle.
Próbáltam nyitottan hozzáállni egy ilyen kapcsolathoz, de rájöttem, hogy ehhez kell egyfajta személyiség mindkét félnek, hogy működjön, de 99%-ban nem fog.
Fú mennyi 40-es pasi pontozhatott le most :D..
fiatal puni kell nektek vagy miért hajtotok egy 18 évesre?
Jópofa olvasgatni, hogy mennyien írják, hogy "pedofil" (tudjuk, mit jelent ez a szó???), vagy hogy "apakomplexusos csaj", "defektes pár", "fiatal p*na kell a vén kecskének" stb stb.
Valóban, az átlag nyugat-európai társadalom tagjainak furcsán hat egy ilyen szituációt elképzelni, és máris megy a jó öreg általánosítás.
Mit látunk a tévében? A csaj a pénzre megy, a pasi a mókuskára... Más opció nem létezik.
Saját példámmal élve, elmesélek én is egy hasonló szituációt:
Az első 'komoly' kapcsolatom 14 évesen volt egy 23 éves sráccal. Tudom, 9 év még mindig nem 28 év, de azért ilyen fiatalon mégiscsak vannak értékrendbeli különbségek. Gondolná az ember. De én pont kifogtam egy olyan srácot, akivel nagyon jól elvoltunk. Mikor azt mondtam, nem szeretnék még ilyen fiatalon bizonyos dolgokat megtenni, azt mondta, teljesen megérti, és rendben van. Ez sem túl gyakori jelenség.
Aztán sajnos vége lett (egyéb okok miatt, de nem a korkülönbségből adódott, vagy az igényekből).
Később, 17-18 éves koromban egy velem egyidős fiúval jöttem össze, akiben az tetszett, hogy sokkal érettebben gondolkodott a korához képest.
25 évesen pedig egy 45 éves férfival ismerkedtem meg, és tudom, hogy nem azért vagyok vele is nagyon jól el, mert olyan csinibaba lennék (nem vagyok az), és nekem sem azért szimpatikus az ember, mert gazdag (van egy érittségije és kész). Hanem mert megvan az összhang, és tudok vele kommunikálni. Értékelem, mennyire művelt, mennyi-mennyi témáról lehet vele komolyan beszélgetni. És neki is tetszik, hogy nem az a "tipikus mai fiatal beképzelt csaj" vagyok, hanem aki képes vele egy hullámhosszra váltani.
Ha apám (vagy bárki más a környzetemben) tudna az előbb említett úriemberről, hát lenne cirkusz körülöttem. :D
De épp ezért nem is kell több. És belátom, hogy talán szépnek és jónak tűnik egy ilyen kapcsolat, a statisztika szerint nem hosszútávra tervezettek (persze kivétel erősíti).
Én meghökkennék rajta.
De először megbizonyosodnék arról,hogy tényleg iaz szerelem,nem csak valami érdek kapcsolat.
Atyaúristen, úgy beszéltek egy 46 éves férfiről mint egy vén aggastyánról😯😯😯
Tudnék mutatni nagyon jól kinéző fiatalos 46 éves férfiakat. Az már más dolog hogy nekem 46 évesen nem kellene egy 18 éves lány, még ha aranyos, kedves, fiatal tünemény is. Két teljesen más generáció. Lehet nem is tudnának miről beszélgetni, más a bioritmusuk, az igényeik. Nagyon éretlen még egy 18 éves lány. De ha az én lányom lenne, nem tilthatnám el tőle, csak laza beszélgetésekkel próbálnám rávezetni, hogy nem hozzá való a férfi. De ha látnám rajta, hogy nagyon szereti, és a férfi is a lányom, akkor nem ellenezném. Bár amúgy se tudnám, mivel már nagykorú, elvileg azt csinál amit akar. Ha próbálnám megtíltani neki, lehet még én jönnék ki belőle rosszul, mert lehet nem látnám a lányom egy jó darabig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!