Szerintetek miben rejlik a maradi gondolkodás?
ISmerős,hagyd nem tudsz vele csinálni semmit sem.
A gyerekemmel,aki már 20 éves vagyis az unokájával,azért ordított,mert 13 évesen melltartót hord,ahogy ma mindenki, vagyis qurva szerinte.
73 éves és teljesen le van ragadva az 1950-es években röhej.
Gondolom akkor most arra gondolsz hogy az anyukád boomer. Nem tudom milyen szinten az, az én szüleim például tisztes távolságból elfogadják a melegeket. Apukám eléggé rasszista.
Tipikusan boomerek és én látom hogy próbálkoznak, de pl anyukámnak mindig segíteni kell(szívesen teszem) a telefon kezelésében. Valahogy talán úgy fogalmaznám meg, hogy nem akarnak belevágni az új dolgokba, addig amíg nem biztos minden, ami betudható annak is hogy felelősségteljesek.
De szerintem csak húzdd meg magad és tiszteld az anyukádat. A boomerségen nem igazán lehet változtatni, ők így nevelkedtek azt látták hogy így kell nevelni a gyereket.
Én 16 éves lányként tudom, hogy sokszor nagyon hülyeséget mondok. Aztán amint átgondolom egy kicsit akkor rájövök hogy neki volt igaza.
Viszont ha rendszeresen ver és bánt, akkor kérj segítséget!
6-os kötve hiszem,hogy te 16 éves lány vagy.
Te nagyonis szülő vagy,lehet,hogy mást hülyíthetsz de engem nem,aki egy lányt 9 éves kora óta egyedül nevelt nem akármilyen körülmények között és már 20 éves.
Ui.:Elég érdekes paradoxon,hogy valaki rasszista ,de a meleg jöhet.Megmagyaráznád?
De 16 éves lány lehetsz újra olvastam.
A tiszteletet is ki kell érdemelni akárhány éves is az illető,nem korfüggő,persze az élettapasztalat,ha jól dolgozzák fel sokat számít.
Viszont ez,amit írtál,hogy kedveli a melegeket de rasszista elég gáz nem gondolod?Van ott baj szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!