Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miben rejlik a...

Szerintetek miben rejlik a maradi gondolkodás?

Figyelt kérdés
Sziasztok 16 éves lány vagyok , és elég sokat veszekszek az anyámmal, mert nagyon maradi a gondolkodása ugyanolyan mint az anyjáé és mikor ezt mondom neki hogy maradi , próbálja azt erősíteni, hogy neki van igaza. És mondta magyarázzam meg hogy mibe van maradi gondolkodása de így hirtelen nem tudom neki mondani mert ugyanis mindenbe... és még fiatal nő!
2021. márc. 7. 17:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja és mindig le kurváz, a semmiért. Pedig még barátom sem volt
2021. márc. 7. 17:49
 2/15 A kérdező kommentje:
Van hogy meg is ver
2021. márc. 7. 17:50
 3/15 anonim ***** válasza:
91%
Mire felnősz, remélhetőleg meg fogod tanulni, hogy mikor és milyen formában érdemes véleményt nyilvánítani. Amennyit anyukád stílusáról írtál, ezeket a készségeket vélhetően nem tőle fogod megtanulni. Azt tudom javasolni, hogy ne keresd vele a konfliktust, foglalkozz többet önismerettel, és építsd a saját életedet.
2021. márc. 7. 17:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

ISmerős,hagyd nem tudsz vele csinálni semmit sem.

A gyerekemmel,aki már 20 éves vagyis az unokájával,azért ordított,mert 13 évesen melltartót hord,ahogy ma mindenki, vagyis qurva szerinte.

73 éves és teljesen le van ragadva az 1950-es években röhej.

2021. márc. 7. 18:03
 5/15 anonim ***** válasza:
19%
3-as lekurvázza a semmiért és még barátja se volt,hát szerintem önismerettel te foglalkozz.
2021. márc. 7. 18:05
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

Gondolom akkor most arra gondolsz hogy az anyukád boomer. Nem tudom milyen szinten az, az én szüleim például tisztes távolságból elfogadják a melegeket. Apukám eléggé rasszista.

Tipikusan boomerek és én látom hogy próbálkoznak, de pl anyukámnak mindig segíteni kell(szívesen teszem) a telefon kezelésében. Valahogy talán úgy fogalmaznám meg, hogy nem akarnak belevágni az új dolgokba, addig amíg nem biztos minden, ami betudható annak is hogy felelősségteljesek.

De szerintem csak húzdd meg magad és tiszteld az anyukádat. A boomerségen nem igazán lehet változtatni, ők így nevelkedtek azt látták hogy így kell nevelni a gyereket.

Én 16 éves lányként tudom, hogy sokszor nagyon hülyeséget mondok. Aztán amint átgondolom egy kicsit akkor rájövök hogy neki volt igaza.

Viszont ha rendszeresen ver és bánt, akkor kérj segítséget!

2021. márc. 7. 18:07
 7/15 anonim ***** válasza:
65%
Tehát anyád maradi, miközben nem is tudod, mi az a maradi.
2021. márc. 7. 18:10
 8/15 anonim ***** válasza:
33%
Mai szemmel a mai vilagban maradinak szamit az az anya aki fel a mosogeptol, csak kezzel mos, regi sparhetjet nem csereli le modern legkeverosre, mert nem tudja es nem akarja hasznalni, nem hasznal papirzsebkendot, csak moshato, pamutot,porszivozas helyett kiviszi a szoneget hetente kiporolni, nem eszik keszkajat, csak hazikosztot, nem oltatja be magat, nem olvas ujsagot, konyvet, csak a bibliat,nem ert a szamitogephez,bakelites lemezjatszon Korda fiatalkori dalait hallgatja, vagyis el van maradva a koratol, nem tud megbaratkozni az ujjal, nem tud ujitani. Ird meg ezek kozzul melyik jellemzo anyukadra.
2021. márc. 7. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:
96%

6-os kötve hiszem,hogy te 16 éves lány vagy.

Te nagyonis szülő vagy,lehet,hogy mást hülyíthetsz de engem nem,aki egy lányt 9 éves kora óta egyedül nevelt nem akármilyen körülmények között és már 20 éves.

Ui.:Elég érdekes paradoxon,hogy valaki rasszista ,de a meleg jöhet.Megmagyaráznád?

2021. márc. 7. 18:37
 10/15 anonim ***** válasza:
77%

De 16 éves lány lehetsz újra olvastam.

A tiszteletet is ki kell érdemelni akárhány éves is az illető,nem korfüggő,persze az élettapasztalat,ha jól dolgozzák fel sokat számít.

Viszont ez,amit írtál,hogy kedveli a melegeket de rasszista elég gáz nem gondolod?Van ott baj szerintem

2021. márc. 7. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!