Hogy értsük meg egymást az apukámmal? Mindenben más a véleményünk.
Generációs kibékíthetetlen ellentét, ráadásul apukád a vaskalapos fajtából való. Kár vele vitázni, soha nem fog megváltozni a véleménye. Egy másik korban nőtt fel, másfajta értékrenddel, mást vertek bele gyerekkorában. Bicskanyitogató nézetei vannak, de mit tudsz tenni? Semmit.
Azt viszont nem értem, hogyan lehetsz arra büszke, hogy kommunista, anarchista és nacionalista vagy?! Szerintem nem ismered ezeknek a jelentését, ha meg igen, akkor régen rossz.
"Mit tegyek hogy jobb legyen a viszonyunk és hogy ne legyen állandóan veszekedés?"
Ne legyen beszélgetés során téma a politika.
Ha okos és erős ember vagy, akkor haladj a saját utadon és ne foglalkozz apáddal. Most van az a rövod szakasz az életedben, akmikor át tudod írni a rossz szülői (szuperegós) példát, különben egy jó szaksegítség nélkül soha.
Nem kell apáddal foglalkozni, sem a véleményével. Sem szóba állni vele, sem veszekedni bele, sem törődni vele. Ő egy ember, te meg agy másik. Két individuum, nem egy ember egy az egyes kopija.
Az viszont gáz, hogy apád megvet téged, mint nőt, ostoba és kontroláló. Minél kevesebbet beszégess vele, bármiről és kerüld, ahol lehet. ha mégis konfrontálódni kell velée, akkor kemény legyél, a saját akaratodban kérlelhetetlen és ne törődj vele, hogy ő hogyan gondolkodik.
Te védd a környezetet, mert a te gyereked, ha lesz, már nagyon nagy szXrba születik, ha így haladunk. Akár felfogja ezt apád, akár nem.
És ne hívd "apukámnak". Meg sem érdemli. Elég az "apám".
Én kifejezetten örülök,hogy férfi létedre ilyen gondolataid vannak,minthogy a nők és férfiak egyenlőek. Tetszik a felfogásod,az életszemléleted és az eltökéltséged. Igaz nem vagyok az apád,de én büszke lennék rád,te is legyél az magadra. Megérdemled.
Viszont tőle el kell határolódnod,nem szabad adni a véleményére,sőt,nem is kéne vele beszélgetni. Ő ilyen ember. Sajnos el kell fogadni és nem kezdeni vele semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!