Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan haragszanak rám anya?

Jogosan haragszanak rám anya?

Figyelt kérdés
Tegnap mentem szóbelizni bevitt kocsivl jött a nővérem is. Amíg én szóbeliztem anya a nővéremmel , hogy vissza felé bemegyünk egy gyors kajáldába és veszünk kaját. Mikor beszálltam a kocsiba elmondták nekem én meg mondtam , hogy nem akarok menni . most csináljuk a házat és arra sok pénz kell tezért nem akartam menni . Most ezért tegnap óta nem szólnak hozzám egyiken sem.
2021. márc. 6. 12:11
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
8-as teljesen igazad van .
2021. márc. 6. 12:51
 12/23 anonim ***** válasza:
82%

egy gyorskajaldas menu kb 1000-1500 ft es akkor mar lehet sokat mondtam. bar az tulzas, hogy nem szolnak hozzad, de kicsit tenyleg nevetseges hogy 3000 ftot akarsz beosztani, raadasul anyad penztarcajabol.

legkozoelebb ne szolj bele a koltekezesebe, nem a te dolgod.

2021. márc. 6. 12:52
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
Miert nem mentel inkabb busszal? Draga a benzin! Ha mar igy be akarod osztani mas penzet!
2021. márc. 6. 12:53
 14/23 A kérdező kommentje:
13-as azzal akartam mivel van bérletem , de anya nem engedte mivel jön a nővérem is. 12- es valamilyen szinten az én dolgom is kis részben , mert én is megéhezem azt a pénzt nem csak anya meg a tesóm .
2021. márc. 6. 12:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, menj el dolgozni a nyáron. Akkor lesz zsebpénzed, hogy pl függönyt vegyél vagy bármi kisebb dolgot, ami neked kellene.
2021. márc. 6. 12:59
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintünk jogosan duzzognak amiért te akarod más pénzét beosztani, a főzésre - bevásárlásra fordított időről nem beszélve. Széttrollkodtad, ők meg dünnyögnek. Túloztál te is, ahogy ők is. A 'megéhezem azt a pénzt' kifejezést nem ismertem eddig: valóban azt jelenti, hogy nem jut normális ennivalóra?
2021. márc. 6. 12:59
 17/23 anonim ***** válasza:
88%

#16: szerintem 'megérzem azt a pénzt" akart az lenni, csak szanaszét trollkodja a szövegét az autocorrect, és lusta visszaolvasni amit írt hogy javítsa, így viszont érthetetlen az egész.

Kérdező, egy házépítésnél/felújításnál baromira nem számít egy pár ezer forintos tétel. Ha egy mekis ebédről is le kell mondani ahhoz, hogy normális háza legyen az embernek, akkor az azt jelenti, hogy eleve nem engedhette meg magának anyagilag az építkezést.

2021. márc. 6. 13:09
 18/23 anonim ***** válasza:
Valami oka csak van, H gyerek létére így fogja azt a pénzt.
2021. márc. 6. 13:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Ha nem engedhetitek meg magatoknak hogy egyszer pl a Mekiben egyetek kb 3-4 ezer forintért akkor nem tudom minek építkeztek egyáltalán. Egy építkezés/felújítás általában több millió de minimum több százezer forint. 4 ezerből meg nem tudom te milyen függönyt akarsz venni, a normálisabb függönyök 15-20 ezernél kezdődnek.
2021. márc. 6. 13:20
 20/23 A kérdező kommentje:
16-os hát pont ezaz mindig mondja anya , hogy ez a pénz amit megkeres közös és eggyütt kezeljük mindig megbeszéli ezt velünk anya , hogy mikor mit vegyen . Mivel a szüleim elváltak így apától kapok pénzt ha pl elmegyek hozzá takarítani , ablakot mosni stb . Csak munkáért kapok tőle pénzt és ezt beteszem a közös kaszába és anya kezeli ( ha végigtakarítom apának a házát akkor kapok 50 ezret tőle) . És ezt havonta megcsinálom apának és odaadom anyának a pénzt minden zokszó nélkül mivel egyedül nevel és ezért nagyon szeretem és tisztelem. Soha felsem háborgatnám ezt neki mivel nagyon szeretem. Az eggyütt éhezük meg kifejezés igaz , mert ha olyan van csak vajat meg kenyeret eszünk hárman , mint például most is fogunk mivel felújjítás lesz. Lehet , hogy ezért akarta anya , hogy menjünk el gyors kajáldálba. De mostmár nem aktuális a kérdés mivel már kibékültem velük ettől függetlenül köszönöm a válaszokat ment a zöld kéz. :)
2021. márc. 6. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!