18-21 évesek, ha vesztek magatoknak nasit/üdítőt rejtegetitek a szüleitek elől?
Figyelt kérdés
Ez most azoknak szól, akik hazakényszerültek a hülye helyzet miatt. Ti ha vesztek magatoknak (most nem arról van szó, hogy "anyuci vesz valamit és irigy vagyok") nasit, bármilyen formában (csoki, keksz, tallér, chips, ropi, akármi) vagy üdítőt (coca cola, fanta, sió, rauch, akármi), ezeket rejtegetitek? Mármint én félek hogy megtudja anyám, de nem tudom mit tenne mert ez egy alaptalan félelem, legalábbis nem volt semmi olyan, ami indokolná, hogy rejtegessem.. Ti hogy vagytok ezzel?2021. márc. 5. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Rejtegetem okkal
Rejtegetem ok nélkül
Nem rejtegetem
85 szavazat
1/25 anonim válasza:
Én az ételt rejtegetem . Valamiért anyám szerint otthon enni a legnagyobb bűn . Apám is a munkahelyén eszik , mint Anya .
2/25 anonim válasza:
Nem hogy a nasit/üdítőt nem rejtegetem, hanem a boromat is a szobámban tartom. Amíg mérsékeltem iszom, addig nincs probléma.
22f
3/25 anonim válasza:
Valaki a szülei elől rejtegeti az ételt/nasit/üdítőt vagy akármi ilyesmit? Én ilyenről nem is hallottam még. Megkérdezhetem hogy miért? Mármint az szerintem sem teljesen egészséges ha valaki megeszik nap 3 zacskó chipset meg megiszik 4 energiaitalt de ha csak ritkábban vesz akkor nem tudom minek kell rejtegetni ha meg az első amit leírtam akkor valószínűleg úgyis észreveszik a szülők
4/25 anonim válasza:
"Nem hogy a nasit/üdítőt nem rejtegetem, hanem a boromat is a szobámban tartom. Amíg mérsékeltem iszom, addig nincs probléma." Mintha az én huszonéves énem írta volna ezt. :D
5/25 anonim válasza:
Hát én is ki tudok akadni, amikor veszek két tábla csokit, apának direkt mogyorósat, mert tudom, hogy azt szereti, és egyből az epreset bontja meg, amit magamnak vettem. 😂 De amúgy lesz@rom, nem sajnálom tőle, csak ha tudom, hogy ő is azt kívánja jobban, akkor egyből kettőt veszek. 😆
6/25 anonim válasza:
Ezeket fedőszavakként használod a különböző alkoholos italokra és kábszikra? Vagy wtf, esküszöm nem értem miért kellene rejtegetnem a szüleim elől a nasit és üdítőt xd
8/25 Ékezetes billetyűzet válasza:
Már pedig én rejtegetem!
Apukám cukorbeteg, mégis megeszik mindent, ami nem lenne szabad neki. Ezért ha veszek valami édességet magamnak, muszáj elrejtenem.
9/25 anonim válasza:
Én rejtegettem úgy 1 év visszamenőenig. Egyszerűen megszóltak érte mindig, hogy "erre költöd a pénzem?" Vagy pedig "Így is dagadt vagy, ne hízlald magad hízódisznó" (120 kiló vagyok, érthető mondjuk). Ma már nem rejtegetem, megunták a megszólásokat. 21/f
10/25 anonim válasza:
Anyám elől sose kellett, meg nálunk valahogy szokás volt a családban, hogy mindent körbekínáltunk. A férjem elől azonban el kell dugni, mert nem nézek oda, aztán volt-nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!