18-21 évesek, ha vesztek magatoknak nasit/üdítőt rejtegetitek a szüleitek elől?
Figyelt kérdés
Ez most azoknak szól, akik hazakényszerültek a hülye helyzet miatt. Ti ha vesztek magatoknak (most nem arról van szó, hogy "anyuci vesz valamit és irigy vagyok") nasit, bármilyen formában (csoki, keksz, tallér, chips, ropi, akármi) vagy üdítőt (coca cola, fanta, sió, rauch, akármi), ezeket rejtegetitek? Mármint én félek hogy megtudja anyám, de nem tudom mit tenne mert ez egy alaptalan félelem, legalábbis nem volt semmi olyan, ami indokolná, hogy rejtegessem.. Ti hogy vagytok ezzel?2021. márc. 5. 21:04
21/25 A kérdező kommentje:
#22 igen. Nálunk is ez van bár egy fél fokkal azért kevésbé durva ennél...
2021. márc. 5. 22:14
22/25 anonim válasza:
Nem, nem rejtegetem. Akár chips, mogyoró, üdítő, sör-bor bármi.
Nem nyúl hozzá senki sem, és nem kéri számon, hogy nem kínálom meg.
Tiszteletben van tartva, hogy amit én veszek, és nem kínálok belőle, az az enyém, és nem nyúlnak hozzá, illetve amit Ők vesznek, és nem kínálnak belőle, ahhoz meg én nem nyúlok hozzá.
Ennek így kell működnie egy normális családban.
23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm #24. Remélem ha nekem lesz családom ki tudok ekkora bizalmat alakítani... :)
2021. márc. 5. 22:28
24/25 anonim válasza:
igen, muszáj, mert apám mindent felzabál amit csak meglát, akkor is, ha tízcentis betűkkel van ráírva hogy ne edd meg bzmeg... mondjuk egy sima főzéshez is kétszer kell bevásárolni és háromszor előkészíteni, mert amíg elfordulok hogy megkavarjam a levest ő megeszi a hámozott zöldséget... elég őrjítő, mint egy túlméretes totyogó, én meg itt nevelgethetem, miután drága orvosok betiltották a munkahelyemet, vagy ez vagy az utca...
25/25 anonim válasza:
Nekem van a szobámban egy nasis fiók, de nem rejtegetem igazából, mindenki tudja, hogy ott van, csak lusta vagyok elmenni a konyháig és vissza. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!