Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyire jó ha a szülő nagyon...

Mennyire jó ha a szülő nagyon elérzékenyülve vígasztalja a gyerekét ha az elesik és nagyon fáj neki?

Figyelt kérdés

Amint látja hogy a gyerekének igazi fájdalmai vannak, legyen az kicsi vagy nagy, egyből elkezdi lágyabb, sajnálkozó hangon, hogy "jaj úgy sajnálom. Ez csak fájdalom, el fog múlni. Itt vagyok veled, semmi bajod, minden rendben lesz. "

És ehhez hasoblók áradatát. Egészen addig, amíg a gyerek le nem nyugszik, vagy el nem múl a fájdalom.

2021. márc. 6. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Uccsó aztán, öcséd jól elszúrta.

Hát igen sógornőm gyerekét így nevelték, egy kis esésnél már Úristen és rohantak a házba, ha sáros lett a keze, Úristen bacis lett, meghal stb.

Azóta a gyerek fel minden állattól és mindentől sír. Panellakó gyerek lett.

2021. márc. 6. 15:04
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Jó elszórnak pár generációt a szülők ,csak kéne az a sorkatonaság ha mindenre ne is de pár dologra jó lenne.Pár éve rokon kisfiúnak műanyag puskát vittem ajándékba nyújtom a kis srácnak anyuka kikapja a kezéből felteszi a szekrény tetejére engem lebasznak mit képzelek erőszakra tanítom a gyereket.Legutóbb megyünk látogatóba nézem mondom mi van ezen a gyereken valami bő gatya vagy mi ez hát bas.átok meg szoknyába van a kölyök.
2021. márc. 6. 15:42
 13/16 A kérdező kommentje:
10-12#, Ne offoljatok már összefüggéstelen sztorikkal.
2021. márc. 6. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Bocs már hogy ostoba vagy és nem tudod levonni a tanmeséből a következtetést
2021. márc. 6. 16:23
 15/16 A kérdező kommentje:
Te vagy buta és tudatlan, nem én ostoba.
2021. márc. 7. 15:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Miért ne írhatná le ezt a tanmesét? Ez is az elkényeztetett gyerek egy formája, így valamilyen módon kötődik a témához.

Nálunk sógornőm fizet 500 ft-ot a gyereknek, hogy lefeküdjön aludni🙄

2021. márc. 7. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!