Óriási hibát követtem el, hogy tudnám kijavítani?
Figyelt kérdés
A szülem vitatkoztam, és pedig azt hittem, hogy egy rap csata folyik éppen, ezért elkezdtem beat-boxolni. Most nagyon ki vannak akadva rám, és nem beszéllnek velem2021. márc. 3. 13:45
2/23 anonim válasza:
Mondd meg nekik, hogy nem gúnyolódásnak szántad.
3/23 anonim válasza:
Mint ahogy minden másra is ezt mondják ezen az oldalon, így most én leszek az aki megmondja neked:
Költözz el, majd megtanulják
5/23 A kérdező kommentje:
16 vagyok
2021. márc. 3. 13:53
8/23 anonim válasza:
Felettébb életszerű szituáció...
Egy veszekedésre hogy lehet azt hinni, hogy rap-csata? Főleg, ha az ember szülei vitáznak?
9/23 anonim válasza:
Ahogy az indokolatlanul lepontozott hatos írta: kérj bocsánatot. Egy adott helyzetben te viselkedtél bunkón, tehát a minimum, hogy bocsánatot kérsz érte.
És a továbbiakban jobban figyelj a környezetedre! Azért valljuk be, elég elvarázsoltnak kell lenni ahhoz, hogy egy veszekedést rap csatának nézzen az ember fia/lánya. 🙂
10/23 anonim válasza:
Térden állva könyörögj nekik,és kérd a bocsánatukat.Ha muszáj,sírjál ís.Ha ez sem hatja meg őket,akkor csak nincs más választásod,mint világgá bujdokolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!