Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum 54 évesen akar második...

Anyum 54 évesen akar második gyermeket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 17 vagyok. Anyum már engem is idősen szült. Egy három hónapos kapcsolatra akar gyereket.

Hogy értessem meg vele, hogy ez már nem egészséges?

2021. márc. 1. 18:38
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
71%
Igen,16 évesen ideális szülni :D Az előbb láttam egy kérdést, ott az 50 éves papa akart gyereket, szinte mindenki azt írta hogy még nem idős ehhez.
2021. márc. 2. 19:33
 42/47 anonim válasza:
24%

Azért nagyon nem mindegy, hogy az apa 54 vagy az anya. Igaz kevesebb eséllyel, de 70 éves is tud gyereket csinálni... Azért a biológiához értsünk már... A legjobb, hogy a 17 éves lány legyen béranya, ami Magyarországon nem is legális, hogy a vén anyja tudjon szülni...

Kérdező! Akarjon, de 54 évesen nem fog teherbe ewni, esetleg petesejt donor segítségével és lombikkal. Illetve ennyi idősen kihordani sem tudja. Nem kell megértetni, mert ez lehetelen.

2021. márc. 4. 21:18
 43/47 anonim válasza:
0%

"Nekem mindegy, mindkét szülő szükséges a gyereknek, különben ki fogja felnevelni"

Biológia te IQ bajnok! Nem csak a felnevelés!

Egyébként kérdező, meg mindenki, anyukád nem örökbe fogadni akarnak??? Mert szülni már nem fog tudni, úgy egy 10 éve már nem...

2021. márc. 4. 21:21
 44/47 anonim ***** válasza:
22%

Azért az örökbefogadás is necces, 5-6 év átlagban, mire gyerekhez jut.

(Feltéve, hogy picit szeretne, egészségest és fehérbőrűt.)

54 évesen nem hiszem, hogy vállalna egy lakli kamaszt, vagy egy sérült, ápolásra/fejlesztésre szoruló gyermeket

2021. márc. 4. 21:25
 45/47 anonim válasza:
14%

De még mindig valószínűbb, mint természetes úton teherbe esnie... Ami lehetetlen. Akarhat, de nem fog összejönni.

Egyébként 50 évesen fogadták örölbe itt a faluban egy ovis gyerelet, miért ne lehetne. Nem csak csecsőt vagy kamasz, fogyatékkal élőt lehet örökbe fogadni...

2021. márc. 4. 21:29
 46/47 anonim ***** válasza:
26%
2011 júniusában született meg Fehér Anna színésznő kisfia. A színésznő akkor volt 53 éves.
2021. máj. 17. 18:51
 47/47 anonim ***** válasza:
Na mi lett azóta?
2021. máj. 17. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!