Ha második gyermekemmel vagyok terhes, és olyan kórházban szeretnék szülni, ahol sokféle módot választhatok, akár éjszakára is velem maradhat a baba, aranyosak a nővérek, és párom és kisfiam is bejöhetnek, megfoghatják az újszülöttet, hova menjek?
szt. istván! bababarát kórház, 0-24 órás babamama együttlét, rooming-in, ja és gyengéd szülés/alternatív szülés, választható 1ágyas szoba (kb 7000/éj)
Én is ide mennék, de már a szt.imrét választottuk, az orvos ott van. az is pont ilyen, 2 különbséggel. a pozitív az imre javára: a körülmények magasabb színvonalúak, a másik meg az istvánnál jobb: bemehetnek a látogatók hozzád, nem csak az előtérben találkozhatsz velük.
A Bajcsyt inkább hagyjuk.
Két ismerősöm szült ott a közelmúltban és nem jókat mondtak.
Akartam írni, csak lemaradt, de láttam, hogy rögtön pestieket mondanak, azért nem módosítottam, bocsánat.
De igen, budapest...
Köszi mindenkinek a hozzászólásokat! Igazság szerint még csak próbálkozóban van a baba, így ráér, bár remélem már nem olyan sokáig, csak szeretnék minél hamarabb helyet nézni, az elsőt a J.F. Dél-pestiben szültem, és azzal nagyon nem voltam megelégedve:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!