Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyum 54 évesen akar második...

Anyum 54 évesen akar második gyermeket. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Én 17 vagyok. Anyum már engem is idősen szült. Egy három hónapos kapcsolatra akar gyereket.

Hogy értessem meg vele, hogy ez már nem egészséges?

2021. márc. 1. 18:38
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
4%
Lenne egy megoldás erre,ha nagyon szeretnének gyereket.Legyél te a béranya,vállald át tőle ezt a felelősséget,hogy ne neki kelljen megszülnie. :)
2021. márc. 1. 20:08
 22/47 anonim ***** válasza:
65%
És ha a gyereke fiú? Nem írta, micsoda.
2021. márc. 1. 20:10
 23/47 anonim ***** válasza:
91%

20-as

Természetes úton már nagyon kicsi az esélye sőt mesterséges úton is rendkivül nehéz, a legjobb ilyenkor ha lenne lefagyasztott petesejt vagy végső esetben nem marad más mint egy fiatalabb nő beültetett petesejte

2021. márc. 1. 20:22
 24/47 anonim ***** válasza:
1%
22.:Akkor az ötletem kiesett.
2021. márc. 1. 20:23
 25/47 anonim ***** válasza:
83%

Ülj le vele beszélgetni az ő érdekében. Édesanyám egészséges nőként 35 évesen esett teherbe és komplikációk léptek fel, veszélyeztetett terhes lett. Kezdd azzal, hogy egyrészt már esélytelen gyereket szülnie, másrészt nem lesz, aki felneveli, ha csak nem akarja rádsózni. Aztán persze, még ha esetleg csoda folytán lenne is peteérése anyudnak és teherbe tudna esni, akkor is szinte esélytelen, hogy a gyerek egészséges lesz, vagy anyud túléli a szülést.

Ez már egy olyan vélemény, ami miatt valószínűleg lepontozzák majd a válaszomat... Ha én lennék ebben a helyzetben és a velem való beszélgetés után sem fogná fel anyám a dolgokat, akkor minél hamarabb lelépnék a fenébe, mert ott baj van a fejdben. Eleve már a 3 hónapos téma is erre utal, de lehet még ezt fokozni.

2021. márc. 1. 20:39
 26/47 anonim ***** válasza:
66%
utolsó vagyok - *baj van a fejében
2021. márc. 1. 20:40
 27/47 anonim ***** válasza:
14%
"És ha a gyereke fiú? Nem írta, micsoda." - akkor más lesz a szerepe a történetben :D
2021. márc. 1. 20:54
 28/47 anonim ***** válasza:
89%
Ja, aztán ha kifingik idő előtt, ki neveli fel? Felelősségteljes döntés, mondhatni.
2021. márc. 1. 21:03
 29/47 anonim ***** válasza:
18%
Mondd meg anyukádnak hogy nem akarsz celeb lenni, mert ha ennyi idősen szül, híres lesz és cikkezgetni fognak rólatok, téged is megemlít lőttek a magánéletednek.
2021. márc. 1. 21:03
 30/47 anonim válasza:
78%
Mi az hogy ne szóljon bele a kérdező?? Valóban nem az ő gyereke lenne de azért a saját édesanyját had féltse már! Ebben a korban igenis nagyon sok kockázata van a szülésnek, nem csak rá , de a babára nézve is.. Szerintem ültesd le anyukádat és mondd el neki hogy még túl fiatal vagy ahhoz hogy ilyen szintű kockázatot vállaljon, túl korán lenne még neked hogy elveszítsd az anyukádat.
2021. márc. 1. 21:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!