18 éves vagyok de apám sehova és semmit nem enged! Kit válasszak?
"Van egy barátom akibe van roma vér de egyáltalán nem látszik rajta, nagyon tisztességes..."
Ismered a szüleit,baráti körét, stb.?
Nekem egy ismerősömmel hasonló eset történt. Párja rendes volt, de:
Vettek egy lakást. Idővel elkezdtek szálingózni hozzájuk a rokonok. Egyre többen lettek. Végül a srác a "sarkára állt", s valahogy sikerült kipaterolni őket. Aztán elmentek nyaralni. Mire hazaértek kiürítették a kéglit.
Nem tudom azóta mi van velük.
Szóval. Apád téged félt.
Tiltott szerelem. Ennél nincs is romantikusabb.
Elvesz téged feleségül? Vagy csak felcsinál, lelép és ott leszel egyedül 1 gyerekkel. Vagy prostiként futtat majd? Sok ilyen van. Sőt voltam már ilyen prostival. Nyilván ettől tart az apád. Ezt mindkettőjükkel kéne megbeszéld. Mármint hármasban. Persze lehet h ő nem ilyen de azt az apád honnan tudhatná. És te honnan tudhatnád? Az a sok póruljárt lány miért hitte h megbízhat a "latin" szeretőjébe?
Volt cigány osztálytársam és a barátunk is volt. Teljesen rendes gyerek, viszonylag normális dolgozó szülők, kicsit rosszabb tanuló, de nem a folyamatosan bukdácsol Tónika típus.
A gondok akkor kezdődtek, amikor középsuliban meg utána egyre több "közeli rokonnal" állt össze... Jöttek a bulik, piálások (ahogy nekünk is), de ők "továbbléptek" a drogok felé... Kb. 15 éve semmit nem tudunk róla...
Én egy cigánynegyedben nőttem fel közöttük, a vége mindig ugyanaz volt a történetnek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!