Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallom anyát és az új párját,...

Hallom anyát és az új párját, szóljak nekik?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen nekem ez, főleg, hogy már én is felnőtt vagyok. Sajnos még itthon élek, de tervben a költözés.

Semmi bajom vele, hogy anyu ismerkedik, az se ha hazahozza a párját, de a nemkívánt hangok már zavarnak. Egyszerűen szörnyű hallani, hogy az én anyám...azt csinálja. Apámmal sosem hallottam mióta élek, 4 éve pedig elváltak. Most szembesültem a ténnyel és rohadtul zavaró. Szóljak neki ha lehet akkor rájátszás nélkül élvezkedjen?

2021. febr. 23. 20:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

Nem értem, miért kéne levelezgetnie.

Mondd meg anyádnak finoman, négyszemközt. Ő majd állítani fog magán. Az, hogy ezen esetleg kiakad az új faszi, ne érdekeljen, nehogy már ne beszélhess az anyáddal a téged zavaró dolgokról.

2021. febr. 24. 07:37
 12/20 anonim ***** válasza:
28%

Ad 1. semmi közöd anyukád szexuális életéhez

Ad 2. megmondhatod neki, jó esetben nem fogja érdekelni, mert FELNŐTT vagy, így nyilván tudod, milyen, mikor JÓL megdugnak és nem tudod moderáni magad ;)

2021. febr. 24. 10:35
 13/20 A kérdező kommentje:

Szerintem meg egy felnőtt ember képes moderálni magát ha élnek vele mások is.

De biztos az én szexuális életem egy rakat f0s és természetesen csak irigy vagyok.

2021. febr. 24. 11:07
 14/20 anonim ***** válasza:
Toleráld, nem tudok mit mondani erre
2021. febr. 24. 19:54
 15/20 anonim válasza:
Nem tudom, végül is az ő háza, nem lehet mindig tekintettel arra, hogy te mindig ott vagy, vagy hogy csak akkor jöhet át a barátja, ha te éppen nem vagy ott. Persze szólhatsz neki normálisan, és lehet, hogy figyelembe is fogja venni, de neki is lehet kellemetlen, hogy nem csinálhatja úgy a dolgait, ahogy szeretné. Szerintem az a legjobb megoldás, hogy elköltözöl, amint megoldható.
2021. febr. 24. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Anyaként nekem übergáz lenne ha nem venném észre h mi hallatszik ki a hálószobámból.

Utolsó, egy 16éves nem költözhet el, főleg nem ilyesmi miatt.

2021. febr. 24. 20:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a faszijának lelankad, ha anyukád nem hangoskodik, és ezért muszáj rájátszania. Vagy annyira nem jó neki és a hanggal akarja egy kicsit elérni hogy végül neki is jó legyen. De azért szólj neki. Ja az is lehet hogy a pasinak csak akkor megy ha mindenki hallja hogy az ő nőjének jó. Sok minden lehet.
2021. febr. 24. 20:31
 18/20 anonim válasza:
#16 - de azt mondta, hogy ő is felnőtt már, ez a legelső mondat.
2021. febr. 24. 20:41
 19/20 A kérdező kommentje:
Huszonéves vagyok és folyamatban van már a költözés, de akihez mennék még nincs itthon (külföldön), ezért csúszik 1-2 hónapot.
2021. febr. 24. 23:52
 20/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is hallott már téged, de nem szólt miatta. Amúgy meg a saját házában, ha a gyerekei felnőttek szerintem nem kell visszafognia magát. Ha neki hangosan élvezetesebb a szex, had csinálja. Azt a pár hónapot még kibírod amíg elköltözöl, vagy vegyél füldugót.
2021. febr. 25. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!