Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hallom anyát és az új párját,...

Hallom anyát és az új párját, szóljak nekik?

Figyelt kérdés

Nagyon kellemetlen nekem ez, főleg, hogy már én is felnőtt vagyok. Sajnos még itthon élek, de tervben a költözés.

Semmi bajom vele, hogy anyu ismerkedik, az se ha hazahozza a párját, de a nemkívánt hangok már zavarnak. Egyszerűen szörnyű hallani, hogy az én anyám...azt csinálja. Apámmal sosem hallottam mióta élek, 4 éve pedig elváltak. Most szembesültem a ténnyel és rohadtul zavaró. Szóljak neki ha lehet akkor rájátszás nélkül élvezkedjen?

2021. febr. 23. 20:03
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Igen. Egy picit illedelmesek is lehetnek.
2021. febr. 23. 20:08
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Ha zavar, persze szólj. Normális felnõtt emberek meg tudják az ilyet beszélni.
2021. febr. 23. 20:09
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem finoman, udvariasan nyugodtan elmondhatod neki h ez mennyire kellemetlen számodra.
2021. febr. 23. 20:11
 4/20 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy anyám elmondja a párjának, vele meg eléggé labilis a viszonyom.
2021. febr. 23. 20:13
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
A faszit biztos begerjeszti mórázás közben anyád hangoskodása. Miattad nem fogja anyu ezt a játékot abbahagyni. Szerintem.
2021. febr. 23. 20:25
 6/20 anonim ***** válasza:
74%

Verd az ajtót egy fapapuccsal, és közben kiabálj, hogy "csendesebben, hé!" -ez nekünk bevált. Igaz, ott nem szülő volt az alany, hanem az akkori párom bátyja és nője.

Vagy Szépen szövegszerkesztőzz és nyomtass ki 3-4 A/4-es papírt, valami olyasmi szöveggel, hogy:

"Tisztelt 3. emeleti lakó, a jövőben lesz szíves a nemi életét halkabbra venni, a házban lakó kiskorú gyermekek miatt. Ellenkező esetben feljelentésre kerül sor"

2021. febr. 23. 20:32
 7/20 A kérdező kommentje:
A leveles jó is lenne ha nem családi házban élnénk :D
2021. febr. 23. 21:29
 8/20 anonim ***** válasza:
92%

...ez nem derült ki a szövegkörnyezetből... :)

(#7)

2021. febr. 23. 21:51
 9/20 anonim ***** válasza:
82%
Ha családi ház, akkor az aláírás legyen az, hogy a szomszédok.
2021. febr. 23. 22:01
 10/20 anonim ***** válasza:
76%
Írd azt, hogy a szomszéd flexelése nem volt ennyire hangos mint ti.
2021. febr. 23. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!