Szóljak a szüleimnek hogy mit tudok a húgom párjáról?
A mi családunkban nem lenne kérdés, hogy szóljak róla. Szólnék. Hozzátéve, hogy ez a srác múltja, de igenis tudjanak róla. És reménykednék, hogy megváltozott. Húgodnak egyébként hiába szólsz, valószínűleg úgysem lesz rá nagy hatással, ha valaki szerelmes, akkor nemigen szokott hallgatni a figyelmeztetésre. De ha fél év múlva összetöri a srác a szívét (vagy hamarabb) és utólag derül ki, hogy te tudtad, milyen, az szerintem irtó ciki.
Na mindegy, szerintem ezzel a véleményemmel egyedül leszek itt, mert manapság nem szokás az őszinteség. :(
Mindenkinek volt tinédzser, ki ilyen ki olyan, de mindenki volt, olyan dolgokkal Amit a felnőtt életében nem reklámozna. szép is lenne ha az embereket az általános iskolás és gimis viselkedése alapján ítélnénk meg. Azóta ezerszer megkomolyodhatott, arról nem is beszélve, hogy a kevésbé gazdag szülők ellenére szerezte az autót, szóval valószínűleg megdolgozott érte.
Nálunk is voltak meglepő élettörténetek a gimi után, ott meg mindenki gyerek.
Ezeket az "irigy vagy" hozzászólásokat nem igazán tudom hova tenni... Már mire lenne irigy a kérdező? Azért, mert eszébe jutott ki az a srác és emlékszik milyen volt? Már nem azért, de ha a múltamból felbukkanna egy szemét alak, aki nem volt egy mintaember régen, akkor én minimum kétkedve fogadnám, ahogy kb. mindenki más is rajtam kívül. Ne játsszuk tehát az álszentet, ha kérhetem.
Ami pedig a kérdést illeti, rengeteg minden történhet az életben, ami megváltoztathatja az embert. Simán csak mondd el amit tudsz, de legyél tapintatos. Ne ellenségként kezeld ezt a srácot, érezze a húgod, hogy nem veted meg az újdonsült párját csak azért, mert régen ilyen volt, hiszen azóta sok idő telt el és mint mondtam az emberek változhatnak. Nem tudhatod most milyen ember ő, legyél kicsit nyitottabb és engedd el az efféle gondolatokat, hogy "de azt mondják a vér nem válik vízzé.". Egészséges kétkedés és nyitottság, aztán majd kiderül mi lesz a kapcsolatuk vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!