Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy nem akarok velük többet nyaralni?
Ez egy kicsit hosszú sztori lesz. Szóval nincs testvérem, tizenhat vagyok, és a szüleimmel konkrétan mindenhová el kell menjek (házassági évfordulójukra, nyaralásra, vagy ha csak simán sétálgatni akarnak). Eközben ők eltiltanak a legjobb barátaimtól, mert szerintük rossz hatással vannak rám, pedig ők az egyik fő ok, amiért nem követtem el egy hatalmas hibát az életemben...
Lényeg a lényeg, mivel eléggé unatkozom a közös programokon (mert őszíntén szólva semmi olyat nem csinálunk, ami nekem is izgalmas, vagy jó lenne), ezért sokszor mondják, hogy ,,ne vágjak már pofákat", ami mégjobban idegesít. :D Sokszor érzem úgy, hogy csak dísznek vagyok ott, hogy például rokonoknak dicsekedjenek a tanulmányaimmal, stb.
Így emiatt nem akarok menni a jövő évi nyaralásra (hogy ne hallgassam a szokásos beszólásaikat). Viszont mivel elég szigorúak, nem tudom hogyan vezessem fel nekik... Van valami ötletetek?
#2 azért nem szeretik őket, mert az öt emberből ketten dohányoznak, és szerintük miattuk kezdtem el én is.
Emellett eléggé félek tőlúk, főleg apától, mert sokszor agresszív. Emiatt hazudtam nekik párszor, amire szintén azt hiszik, hogy miattuk van, mert ők is ,,kényszeres hazudozók, mint én."
2es vagyok.
Jajj. Nagyon sajnalom, sok sok erot kivanok neked, es remelem mihamarabb el tudsz koltozni majd toluk! Addig is kitartast kivanok, es apukad szegyellje magat...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!