Hogyan mondjam meg a szüleimnek, hogy nem akarok velük többet nyaralni?
Ez egy kicsit hosszú sztori lesz. Szóval nincs testvérem, tizenhat vagyok, és a szüleimmel konkrétan mindenhová el kell menjek (házassági évfordulójukra, nyaralásra, vagy ha csak simán sétálgatni akarnak). Eközben ők eltiltanak a legjobb barátaimtól, mert szerintük rossz hatással vannak rám, pedig ők az egyik fő ok, amiért nem követtem el egy hatalmas hibát az életemben...
Lényeg a lényeg, mivel eléggé unatkozom a közös programokon (mert őszíntén szólva semmi olyat nem csinálunk, ami nekem is izgalmas, vagy jó lenne), ezért sokszor mondják, hogy ,,ne vágjak már pofákat", ami mégjobban idegesít. :D Sokszor érzem úgy, hogy csak dísznek vagyok ott, hogy például rokonoknak dicsekedjenek a tanulmányaimmal, stb.
Így emiatt nem akarok menni a jövő évi nyaralásra (hogy ne hallgassam a szokásos beszólásaikat). Viszont mivel elég szigorúak, nem tudom hogyan vezessem fel nekik... Van valami ötletetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!