Szóljak a szüleimnek hogy mit tudok a húgom párjáról?
Kérdező!
Te mit szólnál, ha cserébe a te párodnak is elmesélné valaki, hogy hány pasassal feküdtél le a házibulikban, meg a diszkókban?!
Nézd, mindenki csinált már olyat életében amire nem büszke. Lehet, hogy neked nem volt ennyi kalandod középiskolában, de azért azt ne tagadd, hogy legalább 1 ismerős van a múltadból, aki tudna olyat mondani a te anyós jelöltednek amit te önként nem mesélnél el, és itt hangsúlyoznám, hogy nem megtörtént dologra kell kizárólag gondolni, hanem olyanra is amit csak suttogtak rólad irigységből/egy félreértésből/hazugságból/egy szarkeverő miatt.
Ha azt mondod, hogy nincs akkor vagy hazudsz vagy csak hirtelen neked sem ugrik be de van ebben biztos vagyok.
+te attól nem leszel jobb egy hajszállal sem, hogy középiskolában visszautasítottad, neked nem jött be oke, de, hogy jön a sztorihoz? Remelem nem ezzel akarod alá támasztani, hogy ez nem csak pletyka, mert ez magában nem jelent semmit. Szállj ki a húgod életéből! Ha átverik, megcsaljak, hazudnak neki oké, én is azt mondom meséld el, meg akkor is csak óvatosan, nehogy te is ellenség legyél de ezt???
Meg amúgy is, h a középsulis sztoriból minden betű igaz, akkor is ez kit érdekel és miben határozza meg a további felnőtt életet? Ilyenkor az ember próbálgatja szárnyait, keresi önmagát.
Inkább ilyenkor mint később. Az egészséges tinédzserkor amúgy is erők szól, lázadjon az ember aztán majd ráér utána megkomolyodni.
Kb 3 mondattal elintézném
Na hát a Béluska veled? Elég nagy szoknyapecér volt anno, remélem nem szórakozik veled vagy letépem a farkát hugi
Bennem csak egy kérdés merült fel.
Honnan tudod hogy a hugin nem ment már át 2 város?
Amúgy ne zavarjon hogy a húgod 18 éves és nagykorú, szóval se neked,sem a szüleidnek nincs beleszólása abba hogy kivel van hiába akarsz köpni a szülőknek. Ez az egyik. A másik meg hogy csak a feszültséget generálod a húgod meg a szülők között.
Mondjuk nekem is elég kamunak hangzik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!