A szülői szeretet pótolható?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondjuk egy gyereket nem szeret annyira az anyukája, vagy az apukája. A szeretet hiánya abban jelenik meg, hogy nem játszanak vele annyit, később nem beszélgetnek vele sokat, viszont nem hanyagolják el a gyereket. Csak nem olyan szoros a kötödés. Pótolhatja-e ezt egy másik családtag? Például egy keresztanya, vagy egy nagypapa, akit rendszeresen lát a gyerek, és akikkel úgymond ki tudja egészíteni azt, amit a szőlők nyújtanak. Ez így tudja teljes mértékben kárpótolni a gyereket?
Szerintem igen, de kíváncsi vagyok mások véleményére. Esetleges tapasztalatokra is.
2021. febr. 22. 16:05
11/12 anonim válasza:
Van, aki igenis le tudja tenni...
12/12 anonim válasza:
Engem a Nagypapàm nagyon szeretett, talan el is kényeztetett. Ez 9 éves koromig, a haláláig rendben volt.Utana nagyon nehez volt elviselni a szüleim kemény viselkedését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!