Lányom nem a férjemtöl van van kettő közös gyermekünk . Elgondolkoztam azon ött is a nevére iratnám . Hogy lehet ezt ?
Szerintem várjatok ezzel az átnevezéssel komolyan egy 12 éves gyereket kérdeztek meg erről? Azt se tudja milyen jelentősége van ennek vagy miért fontos ez. És ha ne tán 5 év múlva elcáltok valami oknálfogva akkor felveszi a következő apa nevét?
Vagy ezt viszi tovább mert ezt tanulta ha más férje vagy felesége lesz és a gyerekek nevét változtatja.
Szerintem az ilyen dolgokat nem nagyon kéne bolygatni. Az én anyukám is másodjára házasodot van egy fél testvérem és még vannak akik nem fél testvérek. Az apám egy alkoholista volt mégse változtatta meg senki a nevét vagy ilyesmi mert az csak egy név . 8. Osztályosan nekem is megfordult a fejembem h lehet jobb lenne. De rájön az ember h felesleges. Szerintem a 18at várjátok meg. Mert nem hiszem h akkor is akarni fogja.
23!
18 evésen már nem örökbefogadható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!