Lányom nem a férjemtöl van van kettő közös gyermekünk . Elgondolkoztam azon ött is a nevére iratnám . Hogy lehet ezt ?
Szia!
Szeri tem meg ezzel a dologgal várjál. Identitás zavara lesz.hogy most ki is ő valójában.
Ismerek egy lányt akinek 18éves korában mondták meg,hogy akit az apjának hitt az nem is az apja. Hetekig pszihiátrián volt. Most 30éves és kötődési gondjai vannak, és nagyon valószinü,hogy borderline szindrómája is lehet.
Én szépen lassan próbálnám elmondani neki a helyedben,de a nevét ne vedd el, ő ezzrl azonosul.anyunak is az a neve mint neki, ez ad egy kevés biztonságot.
Hogyha esetleg ő kéri, akkor valtoztathattok,de ne dönts erröl, vagy vond be őt is,hogy mit szeretne.
"ött is a nevére iratnám"
Fúú és ennek van három gyereke...
Az hogy még említetted neki az nem azt jelenti higy biztosan akarja. Ezt komolyabban meg kellene vele beszélni.
Abban az esetben ha 100% hogy akarja keressetek fel egy olyan embert aki pontosan tudna ebben információt adni. Nem tudom milyen szervhez kell fordulni, de ezt könnyen kiderítheted. Mert itt a gyakorin nem valószínű hogy pontos választ kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!