Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányom nem a férjemtöl van...

Lányom nem a férjemtöl van van kettő közös gyermekünk . Elgondolkoztam azon ött is a nevére iratnám . Hogy lehet ezt ?

Figyelt kérdés
Lányom én nevemen van jelenleg
2021. febr. 22. 14:06
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hivd fel a területi gyámhivatalt és itt elmondják mit tudtok tenni. A férjed akarja amúgy?
2021. febr. 22. 14:30
 12/39 A kérdező kommentje:
Semmi sincs be jegyezve hogy ki az apa . Akkor milyen jogról kell lemondania ? Ezt nem értem . És igen szerintem nem lenne ellene a férjem mert említettem neki ezt .
2021. febr. 22. 14:31
 13/39 anonim ***** válasza:
6%

Szia!

Szeri tem meg ezzel a dologgal várjál. Identitás zavara lesz.hogy most ki is ő valójában.

Ismerek egy lányt akinek 18éves korában mondták meg,hogy akit az apjának hitt az nem is az apja. Hetekig pszihiátrián volt. Most 30éves és kötődési gondjai vannak, és nagyon valószinü,hogy borderline szindrómája is lehet.

Én szépen lassan próbálnám elmondani neki a helyedben,de a nevét ne vedd el, ő ezzrl azonosul.anyunak is az a neve mint neki, ez ad egy kevés biztonságot.

Hogyha esetleg ő kéri, akkor valtoztathattok,de ne dönts erröl, vagy vond be őt is,hogy mit szeretne.

2021. febr. 22. 14:33
 14/39 anonim ***** válasza:
22%
Mondjuk nem tudni mekkora gyerekrol van szo es miota neveli a Kérdező férje.
2021. febr. 22. 14:34
 15/39 anonim ***** válasza:
42%

"ött is a nevére iratnám"

Fúú és ennek van három gyereke...

2021. febr. 22. 14:40
 16/39 A kérdező kommentje:
Már 12 éves tudja mi a helyzet hogy az apja nem is keresi semmi . Férjem sok mindenbe segíti . És néha zavarja hogy ő mert a én leánykori nevemet viseli mert nem amit a tesoi .
2021. febr. 22. 14:40
 17/39 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együtt .
2021. febr. 22. 14:41
 18/39 anonim ***** válasza:
55%
12 éves....Akkor már jo pár eve rendeznéd kellett a családi jogállását. Ki szerepel apaként?
2021. febr. 22. 14:42
 19/39 A kérdező kommentje:
Senki nincs ,egyszer be hívtak képzelt apa van be jegyezve ennyi .
2021. febr. 22. 14:45
 20/39 anonim ***** válasza:
83%

Az hogy még említetted neki az nem azt jelenti higy biztosan akarja. Ezt komolyabban meg kellene vele beszélni.

Abban az esetben ha 100% hogy akarja keressetek fel egy olyan embert aki pontosan tudna ebben információt adni. Nem tudom milyen szervhez kell fordulni, de ezt könnyen kiderítheted. Mert itt a gyakorin nem valószínű hogy pontos választ kapsz.

2021. febr. 22. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!