Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom elviselni a párom...

Nem bírom elviselni a párom gyerekét!? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy még mielõtt összejöttünk, azt mondta alig tartja a kapcsolatot a gyerekével, mert a volt nõje nem hagyta évekig, hogy lássa és ezért elhidegült tõle. Évi pár alkalommal hozta el. Nekem ez teljesen rendben volt, mert nem vagyok oda a gyerekekért. Tudom nem szép ezt mondani, de nem mindenki van oda értük. Sose voltam és ezt õ is tudta. Sajátot szeretnék idõvel mert az más. Az is rátesz, hogy zavar hogy más nõtõl van. A gyerek meg egyáltalán nem hasonlít az apjára, és olyan, mintha az exe arcát nézném amikor ránézek. A lényeg, hogy mostanában egyre többet jön a gyerek, minden héten és már ha csak meghallom, hogy jön már gyomorgörcsöm lesz, ideges és ingerült leszek.. Nem vagyok vele bunkó soha, de már annyira zavar...Nem tudok tervezni semmit, mert jön. Valentin napozni se tudtunk kettesben... Félek, hogy ez csak rosszabb lesz amint nagyobb lesz, vagy ha lesz saját gyerekünk. Lassan lesz az esküvõnk és kicsit félek milyen hatással lesz a gyereke a kapcsolatunkra a késõbiekben.. Az ex folyamat uszítja ellenünk. A párommal már beszéltem errõl, de alig mondott valamit. Anyós meg erõlteti, hogy hozza el a gyereket mert apa kell neki.

Tudom el fogtok ítélni, meg mondani fogjátok, hogy tudtam van gyereke mielõtt összejöttünk stb... de nem errõl volt szó az elején.. Nem akarom más gyerekét.. A párommal nagyon jól kijövünk, azzal nincs baj. Mit csináljak, hogy jobb legyen? 29/L

2021. febr. 16. 16:48
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
73%
Hány éves a gyerek? Mert ha már kiskamasz, esélyes, hogy hamarosan úgyis kevesebbet látod, mert a barátaival fog lógni. Szerintem próbáld úgy felfogni, hogy ő a születendő közös gyerekét ék testvére lesz, ha jó lesz a kapcsolatuk, segíteni fogják egymást. Ha most kicsit jobban viseled a gyerek ott létét, mint szíved szerint tennéd, azzal sok későbbi konfliktust előzhetsz meg.
2021. febr. 16. 18:17
 22/54 anonim ***** válasza:
63%

29/L

Látod, ez a baj. Ennyi idősen már lehetnél nő.

2021. febr. 16. 18:24
 23/54 anonim ***** válasza:
20%
Barátkozz össze a kölyökkel, később még jól jöhet babysitternek!
2021. febr. 16. 18:24
 24/54 anonim ***** válasza:
85%
Legközelebb ne kezdj gyerekessel. Ez már örök problémád lesz!
2021. febr. 16. 18:28
 25/54 anonim ***** válasza:
84%

Huha. Nehez helyzet.

Gondolj bele... ha zavar a gyerek, milyen lesz majd, amikor neked kisbabad lesz, es a gyerek is atmegy. Zavarni fog, ha a férjed majd foglalkozik vele is, nem csak veletek.

Most a te szempontodbol, neked van barátod, akivel mar nem tudsz hétvégén prgramokat szervezni, mert jön a gyerek. A gyerek szempontjabol, pedig nem tudja az apjat latogatni nyugodtan szivvel, mert ott van a baratno aki nem állja...

2021. febr. 16. 18:36
 26/54 anonim ***** válasza:
51%

Ha már most ilyen a helyzet elválnék, mert a gyerek miatt az ex mindig ott lesz és lenne a fenének kedve ehhez :S

Nem éri meg hidd el, mindig csinál majd valamit és ha m ár most nem áll ki melletted a párod, akkor csak rosszabb lesz.

Ülj le és beszéld ezt meg vele,de ha nem fejlődik ez sehova akkor mondd le az esküvőt.

2021. febr. 16. 18:45
 27/54 anonim ***** válasza:
98%
Ne menj hozzá. Hagyd ott.
2021. febr. 16. 20:17
 28/54 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, semmiképpen ne menj hozzá, nagyon meg fogod bánni. Hasonló cipőben voltam, csak ott özvegy volt a pasi, egy kislánnyal. Én egyszerűen ezt a gyereket nem tudtam megszeretni. Próbáltam, de még egy ilyen durva, pokróc kislányt életemben nem láttam (már előre készültem pedig, hogy kislány, mindig is lány párti voltam, de jó). Mi összeköltöztünk (én is azt hittem, hogy kettőn között minden más teljesen jó), de aztán egy év után szakítottam.

Nagyon megbántam volna, ha vele maradok.

Hallgass itt a többségre, engedd el ezt a férfit. Ő nem az, akit te szeretnél, higgy a tapasztaltabbaknak most, ne cseszd el az életed.

2021. febr. 16. 20:31
 29/54 anonim ***** válasza:
78%
Egyszóval nem tudsz mit kezdeni a gyerekekkel, de összejöttél egy gyerekes pasival...erre sok mindent mondanék, de nem teszem, mert rögtön kitiltanának. 😂
2021. febr. 16. 21:42
 30/54 anonim ***** válasza:
88%

"Itt azzal van a baj, hogy én nem tudom elfogadni, hogy minden héten nálunk van"

Akkor mit tennél, ha az élet úgy hozná, hogy állandóra odaköltözne a gyerek az apjához?!

2021. febr. 16. 23:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!