Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom elviselni a párom...

Nem bírom elviselni a párom gyerekét!? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Röviden annyi, hogy még mielõtt összejöttünk, azt mondta alig tartja a kapcsolatot a gyerekével, mert a volt nõje nem hagyta évekig, hogy lássa és ezért elhidegült tõle. Évi pár alkalommal hozta el. Nekem ez teljesen rendben volt, mert nem vagyok oda a gyerekekért. Tudom nem szép ezt mondani, de nem mindenki van oda értük. Sose voltam és ezt õ is tudta. Sajátot szeretnék idõvel mert az más. Az is rátesz, hogy zavar hogy más nõtõl van. A gyerek meg egyáltalán nem hasonlít az apjára, és olyan, mintha az exe arcát nézném amikor ránézek. A lényeg, hogy mostanában egyre többet jön a gyerek, minden héten és már ha csak meghallom, hogy jön már gyomorgörcsöm lesz, ideges és ingerült leszek.. Nem vagyok vele bunkó soha, de már annyira zavar...Nem tudok tervezni semmit, mert jön. Valentin napozni se tudtunk kettesben... Félek, hogy ez csak rosszabb lesz amint nagyobb lesz, vagy ha lesz saját gyerekünk. Lassan lesz az esküvõnk és kicsit félek milyen hatással lesz a gyereke a kapcsolatunkra a késõbiekben.. Az ex folyamat uszítja ellenünk. A párommal már beszéltem errõl, de alig mondott valamit. Anyós meg erõlteti, hogy hozza el a gyereket mert apa kell neki.

Tudom el fogtok ítélni, meg mondani fogjátok, hogy tudtam van gyereke mielõtt összejöttünk stb... de nem errõl volt szó az elején.. Nem akarom más gyerekét.. A párommal nagyon jól kijövünk, azzal nincs baj. Mit csináljak, hogy jobb legyen? 29/L

2021. febr. 16. 16:48
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
76%
Igen tényleg veled
2021. febr. 16. 17:44
 12/54 anonim ***** válasza:
87%
29/L? Lány. Ez mindent elmond. Te is gyerek vagy még.
2021. febr. 16. 17:46
 13/54 anonim ***** válasza:
85%

Minden olyan jó köztetek...

Csak az egyik legfontosabb dologban nem egyezik a nézet.

2021. febr. 16. 17:49
 14/54 anonim ***** válasza:
87%
Te sem gondolhattad komolyan, hogy majd a kedvedért lemond a SAJÁT gyermekéről?! Az ő gyermeke, az a normális, hogy szereti és fontos neki. Te meg lehetnél picit elfogadóbb, az a szegény gyerek nem tehet semmiről! Nem tudnál egy picit nyitni a gyerek felé? Még az is lehet, megismeritek egymást és össze barátkoztok..
2021. febr. 16. 17:50
 15/54 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele barátkozni, de nem megy részemrõl. Egyszerūen nem tudom, hogy kell gyerekekkel bánni. Mivel sose voltam értük oda, ezért így nem tudom mit kezdjek velük.
2021. febr. 16. 17:54
 16/54 anonim válasza:
95%

Írj rám. 35F, gyerekmentes :P

Komolyra fordítva az alap gond szerintem az, hogy az exes gyerekezettek az elején más képet festenek a helyzetükről pedig szép lassan úgyis feltárul a csomagjuk valódi tartalma. Magyarul félrevezetnek / nem őszinték indításként, és ez nem a "legjobb formánkat mutatjuk" megnyerőség-körbe eső apróság... sőt, olyan ami alapjaiban érinti az új partnerüket. Ezt kell szem előtt tartani és meg kell hozni a nehéz lépést, mielőtt egy ártatlan kiskorú sínylődne felnőtt emberek egoista játszmái miatt.

2021. febr. 16. 17:58
 17/54 anonim ***** válasza:
93%

Én igazából azért látnám jobbnak, ha szakítanátok és keresnél olyat, akinek még nincs gyereke, mert téged idegesít a már meglévő gyerek. Ez pedig csak rosszabb lesz, ha te is szülsz majd egyet. Valószínűleg, akkor még kevésbé fogod magatok körül megtűrni.

Nem is értem, mi alapján várod el a vőlegényedtől és a leendő anyósodtól, a nagymamától(!), hogy válasszanak közted és a vérszerinti gyerek és unoka között. Azt sem értem, hogy miért olyan magas neked, hogy ők szeretik, ha ott van.

Hiába beszéli tele az ex kölyök fejét, felnőttként neked lehetne annyi eszed, hogy ezt ne a gyerek sarának tudd be. Ha nem tudsz és/vagy nem akarsz a kicsivel jó kapcsolatot kialakítani, akkor az a jó megoldás, hogy elmarod az apjától, és te majd szülsz neki egy másikat, mert az "más" lesz??? Hát, nem tudom...

2021. febr. 16. 18:00
 18/54 anonim ***** válasza:
91%
Lanya van? Hogyhogy most tobbet engedi az anyja, ha az elejen nem igy volt?
2021. febr. 16. 18:02
 19/54 A kérdező kommentje:
Fia van. Nem tudom, anyós intézi az exxel, hogy mikor legyen elhozva. Akkor még nem voltunk együtt amikor megengedte, hogy többször elhozza. Elottem volt egy masik hosszabb kapcsolata.
2021. febr. 16. 18:08
 20/54 anonim ***** válasza:
77%

És milyen megoldast vársz tőlünk? Megszeretni nem fogod, remelem az apjától nem akarod eltávolítani..akkor mi marad? Ja es segítek a saját gyerekedtől sem biztos hogy Valentin napozni tudsz, nem biztos hogy lesz babysitter, vagy nagyszülő, vagy akkor lesz beteg amikor programot terveztek. Ez ilyen. Ez is milyen gyerekes már ez a valentin napos agyrém..

Kivancsi lennek a telebeszeles storyra is. Nalunk pl apám szerint az volt őellene beszélés hogy anyam megkerdezte mi lenne ha legalabb neha ránézne az ocsemre miután elváltak, mert hianyzik neki. ( en mar felnott voltam, de engem sem keresett) ő ezt csesztetesnek vette, egyszer azt mondta vele zsarolja lelkileg anyam..na mondom jó ha évente párszor ekkora kín meglátogatni akkor hagyjuk. Szóval hagyjuk ezeket a dumakat...

Te arra számítottal hogy alig találkoznak, kb mintha nem lenne a gyerek. Hát hiba volt.

2021. febr. 16. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!