Baj, hogy így érzek?
Figyelt kérdés
Anyám 7 éves koromtól eléggé elhanyagolt érzelmileg, idegbeteg volt sokat, néha meg is vert elég rendesen, pláne amikor megbuktam valamiből. Orromnál fogva húzott a földön, hajam megtépte és az akkori pasija meg ott nevetett rajtam... Egyszer azért kiabált le, mert nem akartam kémia tanárhoz menni, aki egy pedofil volt, és fogdosott meg ilyenek.. 12 voltam akkor és azthitte hogy csak elakarom sunyizni a tanulást.. Meg egyszer voltunk rokonunk temetésén, és a temetés után mondta (miután rokonunkhoz visszamentunk) hogy menjek el mellőle, mert ő a húgaval akar sírni és gyászolni.. 9 éves voltam akkor.. És olyan rosszul éreztem magam a temetés miatt és féltem is egyedül lenni.. 16 évesen elkezdtem vagdosni a karomat, és másnap észrevette, és nem az, hogy megkerdezni, hogy mi a baj lányom, hanem felpofozott és megtépte a hajam... Annyira rosszul esett. :'( Ilyesmi sztorik vannak, tudnám sorolni... Már 25 éves vagyok, és bocsánatot kért, mondta, hogy az ő anyja ettől sokkal durvább volt, és ő (anyum) nem tudott sokszor uralkodni a gonosz érzelmein... Én úgymond ezeket már elengedtem és valamennyire megbocsátottam neki, de képtelen vagyok hozzáérni, gyűlölöm ha megölel. Ha puszit akar adni, akkor nem hagyom. Gáz, hogy így érzek? Bűntudatom van, hogy anyukám ölelni akar, én meg undorodom tőle, de nem tudok másképp érezni.. 25N2021. febr. 14. 00:30
11/14 anonim válasza:
cselekedni, hogy ha engem bántottak, akkor majd én pont az ellenkezőjét teszem.
12/14 anonim válasza:
Nem baj, de ezt szerintem elmondhatod neki. Lehet nem is nagyon emlékszik ezekre (vagy nem mindre).
13/14 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember.
Nekem is van ilyen családtagom, számomra gyakorlatilag halott ember, én nem keresem, ha ő keres, fel sem veszem neki a telefont. Nincs számára mondanivalóm és az sem érdekel, ő mit akar mondani, mert amiket tett velem, nem tudja egy "bocsikával" elintézni.
14/14 anonim válasza:
Dehogy baj, ez konkrétan a minimum. Simán megszakíthatnád a kapcsolatot vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!