Miért érzek bűntudatot ha a szüleim vesznek nekem valamit?
Ne parázz ezen, csak örülj neki ;)
És vágj vissza, hogy anya... nemár hogy azért veszel nekem ruhát, hogy elmosogassak😂
Ne vedd magadra! Szerintem feszkót ereznek ha megkènek valamire, es ezt ezzel oldják, mintegy védekezeskeppen, hogy mert tudod en is tettem erted.
Szerintem remekül feloldhatnád ezt bennük, ha többször csak ugy magadtól nekiallsz valaminek keres nelkül, de persze úgy, hogy lássák, ne neked kelljen beszámolni arról hogy pl én elmosogattam, lenyirtam a füvet, hanem amikor látják, es nem erezheti ő sem hogy "szóvá tetted" mert akkor folytatódik ez a kis játszma, es folytatják ezt a szóva tevest. Tehat mintegy példát mutatnál nekik. Tudod, az elkepzelésem az, hogy termeszetesebb lenne ettől ez a családi munkamegosztás vagy közös aldozatvállalas vagy hogy fogalmazzak. Mindenkinek vannak mini görcsei, nem feltétlenül miattad ilyen, hogy szóva teszi, mit vett neked.
(Egyébként ehhez hasonló ízű jelenség az, amikor így kernek meg valamire egy kisgyereket: Vedd fel a cipődet, jó?
Könyörgöm! Miert ker engedelyt a gyerekétől ahhoz hogy kerjen valamit?! Rossz ez, bizonytalanságot mutat, játszmara hív egy piti dolog vegett. Feszkót szül.
Apróság. De azért még zavarkeltő apróság.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!