Szerintetek gáz az, ha az anyuka belép és írdogál üzeneteket a 15 éves fia osztálytársainak Mssengeren?
Amikor kilencedikes voltam és e.ü.-i okok miatt nem tudtam jelen lenni az iskolában, anyukám folyamatosan belépett a Messengerembe és az osztálytársaimtól kérdezgette, hogy volt-e házi, lesz-e dolgozat a héten stb. Ráadásul osztálycsoportokba, sőt, még olyannak is üzent, akivel nem voltam jó kapcsolatban. Miért kutatott az üzeneteim között és miért írt az én nevemben? Én direkt olyanokkal vettem fel a kapcsolatot ilyen esetekben, akiben megbíztam/ a legjobb tanuló az osztályban. És akárhányszor elmondtam neki azt, hogy meglesz idővel és megkapom (ami így is lett), kiderült később, hogy több embertől (még tanártól is!) elkérte a leckémet, hogy "biztosak legyünk abban, hogy valóban meglegyen a házi feladatom" Miért?
A kérdés azért merült fel bennem 3 év után, mert most végzősként kitalálta azt, hogy ha nem írok levelet a tanárnőnek, amiért nem készít fel a vizsgánkra, akkor az én nevemben fog írni egy levelet. Miért avatkozik bele? Oké, hogy jót akar, de ezeket a lépéseket én is meg tudom tenni lassan 19 éves létemre! És meg is tettem, de sajnos a tanárunk így se foglalkozik velünk.. Remélem nem fog beleavatkozni az anyám. készülök a vizsgákra, ahogy csak tudok, még így online is.
Anyád egy fogyatékos...
Ha a nevedben kamu dolgokat ír, megvádol dolgokkal, az becsület sértésnek minősül.
A belső magánlevelezésbe bele olvasni Bűncselekmény.
Levéltitok megsértése vagy mi.
Anyukád 2 bűncselekményt valósított meg.
Anyukádat hamarosan megfogják keresni a hatóságok (remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!