Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves vagyok és ma megkérdezték az osztálytársaim hogy volt e már barátom én meg hezitálva de elmondtam hogy még nem őket ugyan így megkérdeztem és az egyiknek három másiknak 6 és így tovább?
Figyelt kérdés
ők kb egy idősek velem talán 1 évvel öregebbek. Ez nagyon gáz hogy még nem volt barátom?
Azt ugye tudni kell rólam hogy duci vagyok és ezért is mondtam hezitálva nekik a dolgot! Meg jólvan tudom ez miatt is hogy nagyobb vagyok az átlagnál nem volt még nekem...de kiváncsi vagyok hogy...1.kinek mi a véleménye...2.kinek jönnének be a duci/mollett lányok?...
Azt meg tudni kell rólam hogy sokan mondják hogy szép az arcom...Igényes is vagyok...mármint a tisztálkodással kapcsolatban. Egyszóban nem vagyok büdös.
2017. jún. 21. 13:43
1/7 anonim válasza:
Hát ez érdekes téma. Kinek mi. De amiatt ne aggódj, nem gáz, hogy még sose volt barátod. Ahogy idősödik a korosztályod fiúfelhozatala, egyre kevésbé fognak számítani a külsőségek, és egyre jobban a benned lévő dolgok, a személyiséged.
2/7 anonim válasza:
Ugyan. Nem gáz. Nekem most lett az első barátom és 16 vagyok. Neked is lesz, ha pedig nem ott vannak a barátaid nem kell ezzel foglalkozni.
3/7 anonim válasza:
Nekik gáz hogy már ennyi volt, nem neked hogy még egy sem. Nagyon időben vagy, nem kell elkapkodni semmit, ez csak a mostani világ agymenése hogy ciki ha 14 évesen még szűz vagy. Szerintem az a gáz aki már nem.
4/7 anonim válasza:
Ugye tudod, mondani mindent lehet ? :)
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. de ha mégis, akkor mondd azt, hogy neked is volt aztán szevasz...
6/7 anonim válasza:
ugyanmár azért ne higgy el mindent amit mondanak..
biztos vagyok benne hogy nem volt még mindegyiknek barátja.főleg nem 6!
teljesen normális hogy 15 évesen nem volt még kapcsolatod
7/7 anonim válasza:
Örülj neki, hogy te nem vagy akkora ku***, mint ők... 15-16 évesen hat pasi??? Hányok tőlük...már ha igaz, mert a kamaszok bármit összehazudoznak, hogy menőnek tűnjenek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!