Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?
Figyelt kérdés
Anyukám 2-3 évvel ezelőtt nekem adta az ő régi telefonszámát mert neki új kellett. Most lesz új telefonszámom mert kikönyörögtem de az utóbbi évek nekem azzal teltek hogy akár órán akár éjszaka hívtak vagy a kollegái vagy a barátai és most így 3 év után betelt a pohár mert nagyon idegesítő volt ez. És most anya rám kivan akadva hogy én pedig tehetnék neki szívességet de én tettem és ő rólam panaszkodik másoknak hogy én milyen idegesítő vagyok, hogy nyaggatom azzal, hogy legyen már új számom. Ti mit gondoltok?😂2021. febr. 9. 13:20
42/43 anonim válasza:
Nem tudom, ki hogy van vele, de én betegként a rendelőt hívom, nem a doki telefonját.
43/43 A kérdező kommentje:
#39 betegek is meg ismerosok is. de ne huzzuk ezt a temat mar mondtam hogy igazatok van😂
2021. febr. 9. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!