Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jogosan vagyok...

Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?

Figyelt kérdés
Anyukám 2-3 évvel ezelőtt nekem adta az ő régi telefonszámát mert neki új kellett. Most lesz új telefonszámom mert kikönyörögtem de az utóbbi évek nekem azzal teltek hogy akár órán akár éjszaka hívtak vagy a kollegái vagy a barátai és most így 3 év után betelt a pohár mert nagyon idegesítő volt ez. És most anya rám kivan akadva hogy én pedig tehetnék neki szívességet de én tettem és ő rólam panaszkodik másoknak hogy én milyen idegesítő vagyok, hogy nyaggatom azzal, hogy legyen már új számom. Ti mit gondoltok?😂
2021. febr. 9. 13:20
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező kérlek hanyagold ezeket az emojikat mert tényleg idegesítő és ettől nem lesz több a mondandód jellege. Sőt gyerekesnek tűnsz tőle. Sőt sokszor még a moderátoroknak sem tetszik főleg mikor kérdésbe rakom őket, egyszerűen kitörlik néha. Szóval légyszi ne használj több emojit mert semmi értelme és idegesítő!
2021. febr. 9. 16:14
 32/43 A kérdező kommentje:
rendben, odafigyelek.
2021. febr. 9. 16:44
 33/43 anonim ***** válasza:
Köszi. 😃
2021. febr. 9. 16:46
 34/43 anonim ***** válasza:
96%
Azért használ ennyi "emozsit", mert még gyerek. Ez a szövegeléséből is leró teljesen.
2021. febr. 9. 16:59
 35/43 anonim ***** válasza:
72%

34.erre nyilván rájöttem már :D...

attól még gyerekes eléggé.XD

2021. febr. 9. 17:01
 36/43 anonim ***** válasza:
93%
jaja, teljesen hihető, hogy az orvos anyád annyira hülye, hogy hygja, hogy a betegek a te számodat hívogassák. Amíg suliban vagy, ki rendel helyetted?
2021. febr. 9. 18:34
 37/43 A kérdező kommentje:
Miert talalnek ki ilyet?Sok dolga van aztan nem er ra,elfelejti
2021. febr. 9. 18:49
 38/43 A kérdező kommentje:
Meg nem betegek,hanem regi ismerosok hivjak inkabb
2021. febr. 9. 18:50
 39/43 anonim ***** válasza:
95%

ha hívja valaki hogy beteg

Te írtad...

2021. febr. 9. 18:53
 40/43 anonim ***** válasza:
89%

De ha már pár éve csréltetek számot akkor ezt az ismerősök csak felfogták. Ilyenkor nem hívogatják a régi számot.

Meg ha mondod hogy te nem mész el sim kártyát venni mert majd anyukáddal mész, és ez soha nem következik be, akkor mond meg neki, hogy figyelj anya ne húzzuk hallaszuk a dolgot elmegyek és még veszem egyedül.

2021. febr. 9. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!