Jogosan vagyok kiakadva apukámra? Elfogadnátok ezek után bármit?
A nőci intézted a háttérből ezt az egészet, hogy így legyen.
Én biztos hogy apádat a helyedben elkapnál egy fordulós beszélgetésre. A véleményem megmondanám neki, és azt is hogy tudod, hogy a nőci intézte ezt így.
Legyen tartásod. Ha útólag felajánlja (mert ha te személyesen beszélsz vele akkor a nő bukik)
mert felfogja ajánlani, akkor se fogadd el.
És mond meg neki, hogy nem kell az utólagos segítség egy olyan embertől aki más által őgy van mozgatva mint egy báb, és megfeledkezik arról ki a gyermeke, és ki a jött ment, akinek a szavára ad.
"(ezt nem is értem, mert jóban vagyok a feleségével, semmi bajom vele, eddig azt hittem neki se velem)."
Ki mondta, hogy a mostaninak van bármi baja veled? Ezt honnan veszed? Apád itt arra gondolt, hogy 2 nő egy lakásban nem lesz jó.. Ezt akarta megelőzni, gondolom. De nem arról van itt szó, hogy nem kedvel téged, vagy baja van veled.
"Erre eléggé kiakadtam és a fejéhez vágtam valami csúnyát, mire ő mondta, hogy öltözzek és menjek, hálátlan vagyok pedig ő kitartott mellettem annak ellenére, hogy anya elvett tőle,"
Az apád egy segg hülye. Nem kiváltság az, ha valaki a lányával foglalkozik annak ellenére, hogy a volt felesége, azaz anyád "elvett tőle".
Ez lenne a normális.
A témára: Alapvetően nem gáz, ha kértél kulcsot, viszont ő ezt nem akarja. Ezt is tiszteletben kell tartani.
"pedig ő kitartott mellettem annak ellenére..."
ALAP, hogy kitartott! A gyereke vagy. Hogy ő meg hogyan cseszi el a saját házasságát, az ő dolga, de nehogy már még emiatt legyen neki érdeme, hogy "kitartott" melletted.
Végülis az ő lakása, és ha nem akarja, nem adja oda neked, sajnos, ez kicsit fura mondjuk.
Nem tudom, mit vágtál a fejéhez, nem mindegy.
De a helyedben, ha már én vagyok a szemét, rá is szolgálnék... A lakás a tiéd. Apadnak legfeljebb haszonélvezete van rajta. Add el! 😈😈😈
Egy füst alatt letudod a támogatásod is, apád meg vigyoroghat.
Nézz utána, hogy lehet eladni haszonélvezettel terhelt ingatlant. Még apád aláírása se kell, kiváltod a haszonélvezeti jogot, a maradék pènz a tiéd. Kis szerencsével tudsz venni egy kisebb lakást, aztán ott tudsz tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!