Jogosan vagyok kiakadva apukámra? Elfogadnátok ezek után bármit?
Őszintén? Ha apuka ezek után nekiáll szívózni, hogy nem áll szóba veled meg megvonja a támogatást meg tudom is én, merthogy milyen hálátlan vagy, akkor hívnék egy lakatost, lecserélném a zárat a lakáson, és jelezném egy hivatalos levélben apukának, hogy mikor viheti el a dolgait a LAKÁSOMBÓL.
Én nem vagyok a szülői gyűlölködés híve, szintén elvált szülők gyerekeként tudom, mennyire nehéz lavírozni, de ha ő szívózni akar, akkor bizony te nagyobbat tudsz ütni...
10-es, a haszonélvezeti jog azt jelenti, hogy a hasznélvező nélkül SEMMIT nem tehet a lakással!
El nem adhatja, ki nem adhatja, stb. át sem alakíttathatja, semmi.
Csak a haszonélvezeti jog megmaradásával lehet eladni - azaz az új tulajra nézve is kötelezö a haszonélvezeti jog. Ezért épeszü ember nem vesz meg ilyen lakást, mert úgysem tudja használni, amíg a haszonélvezö él.
A haszonélvezeti jogot meg csak akkor lehet pénzben megváltani, ha ebbe a haszonélvezö beleegyezik, akarata ellenére nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!