Szerintetek jogosan vagyok kiakadva?
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
minek ez a sok idegesítő emoji?
Teljesen felesleges kommentárhoz...
Sőt már érzem, hogy direkt írogatod őket..
vegyél SIM kártyát azt kész!
nem drága az...
"azert nem kertem eddig uj szamot h segitsek anyukamnak hogy tudjon rola ha hivjak"
Mert a titkára vagy, vagy mi a szösz? Mert anyud nem mondta egyiknek sem, hogy megváltozott a száma? Mert ha nem érik el a régi számán, nem tudják megkérdezni tőle, hogy mi az új?
Igazából tök mindegy, hogy felveszed-e, mert ha új számod lesz, akkor úgysem fog élni már a régi. Akkor meg így sem, úgy sem fogják tudni elérni.
Újat akarsz, mert csak, itt vergődsz rajta ahelyett, hogy megvennéd magadnak bármelyik boltban szinte. De azért flegmázol meg rakod a sírva nevetős emojit. Nevetséges vagy.
24,ami mellesleg rohadt idegesítő...
ennyire életképtelen legyen a kérdező hogy nem tud megvenni egy nyúlfarknyi kártyát...ha megint látom a kérdezőnél ezeket a síró nevető emojikat...felfordlulok😂
kérdező miért nem tudsz saját magad venni sim kártyát?
Nem bonyolult tényleg, bemész bármelyik boltba vagy telefonos intézőbe és kérsz sim kártyát ami nem kerül sokba szerintem..Ne anyádat okold amiért ennyire nem tudsz cselekedni magadtól.
De miafaszér nem irányítjátok át a hívásokat arról a simről, te meg beballagsz a boltba és veszel egy sim kártyát? Vagy vesztek anyádnak dupla simes telefont? Ennyire nem lehettek életképtelenek.
Amúgy. Nincs olyan, hogy külön covidos orvos, akit direktbe hívnak a covidos betegek. Olyan van, hogy kórházban valahonnan átvezényelt, vagy pedig háziorvos. Az első esetben nem hívogathatják direktbe covidosok, és ez kamu vagy nem tudod, miről beszélsz. Ha anyád háziorvos, akkor meg nincs olyan, hogy csak úgy odaadja a családtagjainak a sim kártyáit, mert a száma rögzített hivatalos szám, központilag nyilvántartva. Nem értelek. 3 éve még nem volt covid. Össze-vissza beszélsz.
#27 nem okoltam😂
#28 azt mondta nem kuld emailt pedig kertem ra😊
#29 nem mondtam hogy csak covidosokkal foglalkozik😂 csak ugy ertettem most a virus miatt foleg tobben hivjak es azert nem akarom hogyha valaki pont emiatt hivja az ne tudjon vele beszelni😘 es meg mindig mondom hogy egyreszt azert nem vettunk mert o mindig mondta h vesz ujat de nem vett a masik meg hogy en sem akarom h ne tudjak elerni😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!